Özyarımburgaz 1. Amatör'de

Özyarımburgaz 1. Amatör'de
İstanbul 2. amatör lig 9. grupta 3 maçın takımlar ligden çekildiği için hükmen sonuçlanmasının dışında kalan tek maç Özyarımburgaz ile Bağcılar Gençlergücü arasında Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadı'nda oynandı.

Balkanspor'un rakibi Muratpaşa'nın ligden çekilmesi ile puanını 31 yapan Balkanspor 2. sıraya yükseldi. Öz yarımburgaz'ın 1. amatör yolunda tek seçeneği galibiyet olunca bu aynı zamanda oyuncular üzerinde baskıda yarattı.


Şenol Doğan'dan Hakan'a Jest.
Ligin son haftasına hayatının 3 önemli tarihini sığdıran takımın gol ayaklarından Hakan, Şenol Doğan'ın insiyatifi ile bu hafta oynanan ve sezonun son maçı olan Bağcılar Gençlergücü karşısında sahaya kaptan olarak çıkarıldı. Geçtiğimiz hafta sonu düğününü yapan oyuncu aynı zamanda doğum günü ve şampiyonluk maçı aynı tarihe denk gelince, teknik ekip ve oyuncular Hakan'a jest yaparak sahaya kaptanlıkpazı bandıyla çıkmasını istedi. Hakan attığı 4 golle takımını 1. amatör lige taşırken kendisine gösterilen güveninde boş olmadığını gösterdi.


Karşılaşma Özyarımburgazlı oyuncuların vuruşu ile başlandı. Maça iyi başlayan Özyarımburgaz 10. dakika da Hakan'ın Bağcılar takımının oyuncularını geçerek yaptığı plase vuruşla ağları havalandırırken takımını da 1-0 öne geçirdi. İlk yarının sonlarına doğru  Arif'in soldan trivela attığı mükemmel pasıyla Barış'ın kafa golü geldi 2-0.
İlk yarı bu skorla kapandı. İkinci yarının hemen başında Özyarımburgaz defansının uzaklaştıramadığı top kalesinde gole dönüşünce fark 1'e indi.1-2
55. dakika da sahneye yeniden Hakan çıktı,Hakan attığı golle farkı yeniden 2'ye çıkararak takımını rahatlattı.1-3


Oyunda kontrolüiyice eline alan Özyarımburgaz'da günün başarılı ismi Hakan üst üste 2gol daha bularak tabelayı 5-1'e getirdi. Ağırlıklı olarak genç oyunculardan kurulu Bağcılar temsilcisi karşısında alınan galibiyetle Özyarımburgaz 1. amatör ligin kapılarını ardına kadar açtı. Maç sounda taraftarlar, futbolcular, yönetim ve teknik ekibin sevinci görülmeye değerdi.





Yorumlar