KRAL SERCAN TUNÇ TRANSFERDE BEKLEMEDE

KRAL SERCAN TUNÇ TRANSFERDE BEKLEMEDE
Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig Manisa temsilcisi Kocaçeşmespor'da harika bir sezon geçirerek attığı gollerle takımına hayat veren Sercan Tunç "önceki sezon yanlış transfer seçimlerinden sonra Kocaçeşmespor'da kendimi buldum transfer görüşmelerim devam ediyor kesin olarak bir takımla anlaşmadım en kısa zamanda en doğru kararı vererek yeni takımımı belirlemek istiyorum"dedi.
Çok yönlü bir oyuncu olan Sercan forvet olarak bilinse de kanatlarda ve forvet arkasında zaman zaman görev alarak göz doldurmayı başardı güçlü fiziği,sert şutları ve kafa toplarındaki başarısı Sercan'ın bir başka özellikleri arasında yer alıyor.
Sercan Tunç Salihli'li futbol severleri hem futbolu,hemde başta sıcakkanlı oluşu,karakterli yapısıyla kendisine hayran bırakmayı başararak şehirde kısa sürede iz bıraktı ve açıklamalarında Salihli'de futbol oynamasam bile her zaman bir Salihlispor, Kocaçeşmespor taraftarı olarak takımı takip edeceğim, dedi.

Bölgesel Amatör Lig 9.Grubun Kralı Sercan Tunç
Başarılı golcü Salihli Kocaçeşmespor'la 20 maça çıkarken attığı 15 golle Bal 9.Grup'ta Gol krallığına ulaşarak birçok takımın takibine takıldı,bu gollerden 10 tanesini ayakla atan Sercan 4 kafa golü 1 penaltı golü atarken bu gollerdeki becerisi ve gollerin güzelliği gerçekten görülmeye değerdi.

İstatistikleri Dikkat Çekiyor
Başarılı golcü Sercan 1 maçta hat trick yaptı,3 maçta 2 gol birden atarak duble yapmayı başardı,3 maçta attığı gollerle skora direk katkı yaparken,6 maçta ise takımı adına gol atan tek isim oldu.
Orduspor U21 Takımında Göz Doldurdu
2009-2011 arasında Orduspor U21 takımında oynadı 55 maçta 20 gol kaydetti,Orduspor 2010-2011 sezonunda Süper Lige çıkmıştı ve o dönemin en popüler takımlarından biriydi.

Yorumlar