Kolkoparan, görevinden ayrıldı

Kolkoparan, görevinden ayrıldı
Bucaspor'da yıllarca Akademide görev yapan ve tanınan başarılı teknik adam Utku Kolkoparan, Nike Academy İstanbul-Türkiye Baş antrenörlük görevinden ayrıldığını duyurdu.

Nike Academy İstanbul-Türkiye Başantrenörü Utku Kolkoparan, "An itibariyle Nike Academy İstanbul-Türkiye’deki görevimden ayrılmış bulunmaktayım" dedi.

“Destek olan herkese teşekkür ederim”
Teknik Direktör Utku Kolkoparan yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "An itibariyle Nike Academy İstanbul-Türkiye’deki görevimden ayrılmış bulunmaktayım. Nike Academy İstanbul-Türkiye adına kimsenin başaramadığını başararak, Cihan Saydam isimli kardeşimizi ilk Türk olarak İngiltere’deki St. George's Park’ta bulunan Nike Academy ana merkezine kazandırmanın haklı gururunu yaşadım. Birçok sıkıntıya göğüs gerdim. Beraber yola çıktığım insanları yarı yolda bırakmamak için daha önce ayrılmam gerekirken ayrılmadım. Bana destek olmaya çalışan herkese teşekkür eder, bundan sonraki süreçte profesyonel kulüplerin her kademesinden gelebilecek tekliflere açık olup, proje amaçlı oluşumlarda da yer alabileceğimi belirtmek isterim” dedi.
Utku Kolkoparan başarısından dolayı Türkiye’de uluslararası platformda Türk amatör futbolunu en iyi şekilde temsil eden Teknik Direktör olarak özel ödüle laik görülmüştü. Teknik Direktör Utku Kolkoparan ayrıca Almanca ve İngilizce dillerini üst düzeyde konuşmakta olup, Profesyonel Kaleci Antrenörlüğü ve Oyuncu-Maç izleme Antrenörlüğü diplomalarına sahip.

Yorumlar