Kartal Bulvarsporda transfer harekatı başladı;

Kartal Bulvarspor'da transfer harekatı başladı;
Kartal Bulvarspor dış transferde 4 oyuncu ile anlaştı
Bölgesel Amatör lig takımı Kartal Bulvarspor kulübünde transfer çalışmaları başladı.

Teknik sorumlu Mehmet Uğurluel'in raporları doğrultusunda İç transferde Alp Huy, Hakan Öztürk, Ersel eren, Erdem Öztürk, Sergen Özşahin, Abdullah Akdağ, Ömer Faruk, Sercan Tavukçu, Ömer Faruk Öztürk olmak üzere toplam 10 futbolcu ile anlaşarak takımın iskeletini koruyan Kartal Bulvarspor dış transferde de Çekmeköy belediyesi Alemdağspor kulübünden stoper Hızır Uzundağ, Mesudiye spor kulübünden Savaş Şenel, Karasu Güvenspor kulübünden Serkan Avşar, Konya Ereğlispor kulübünden Tugay Sözbil ile anlaştı.
Kartal Bulvarspor kulübü sportif direktörü Cemal Zaza 2017-18 sezonu transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. hocamızın raporları doğrultusunda dış transferleri gerçekleştiriyoruz dedi.

Cemal Zaza "başkanımız Sebahattin Karaer ve yönetim kurulumuzun belirlediği hedeflerimizi gerçekleştirmek için de gerekenleri yapıyoruz. Kartal Bulvarspor kulübü yönetimi olarak Bölgesel Amatör ligdeki 2.sezonumuzda  profesyonel 3.lige çıkmak istiyoruz. Takımımızı profesyonel 3.lig hedeflerimize taşıyabilecek kapasitedeki futbolcuları kadromuza dahil edeceğiz" dedi.

Yorumlar