Kağıthane Çağlayan Adım Adım Türkiye Şampiyonasına

Kağıthane Çağlayan, Adım Adım Türkiye Şampiyonası'na
İStanbul U13 liglerinde zorlu bir gruptan şampiyon olarak çıkan ve adını İstanbul Şampiyonası'na yazdırmayı başaran Kağıthane Çağlayan U13 Türkiye Şampiyonası İstanbul Elemeleri 1. etabında Yeni Doğan Güneş Spor ile Bayrampaşa Belediye Stadı'nda karşı karşıya geldi. Normal süresi 1-1 eşitlikle tamamlanan karşılaşmanın sonunda finale kalan takımı penaltı atışları belirledi.

Kağıthane temsilcisi karşılaşmaya hızlı başladı. İlk yarıda rakibini adeta sahasına kitleyen Kağıthane Çağlayan Spor'lu oyuncular ortaya koydukları güzel futbolu 28. dakika da Bilal'in golü ile süslemeyi başardılar. 1-0 
İlk yarı devre arasına Bilal'in golü ile galipgirmeyi başaran Kağıthane Çağlayan bu üstünlüğünü maç sonuna kadar taşıyamadı. 60. dakika da gelen Yeni Doğan Güneş Sporgolü sonunda karşılaşma 1-1 eşitlikle sonuçlandı. Statü gereği direk penaltı atışlarına geçildi. Kağıthane temsilcisi 5 penaltının tamamını gole çevirirken, Zeytinburnu temsilcisi kaçırdığı bir penaltı sonrasında 6-5'lik skorla 2. etaba adını yazdırn Kağıthane Çağlayanspor oldu.

Kağıthane Çağlayanspor'lu futbolcular karşılaşma öncesinde şampiyonluk kupasını karşılaşmanın saha komiserinin elinden aldılar.
Kağıthane Çağlayan U13 Türkiye Şampiyonası İstanbul Elemeleri 2. tur karşılaşmasında, ilk turda Hasip Dinçsoy İOO'nu geçen Bağlarbaşı Spor ile karşılaşacak.


Yorumlar