Gültepe Spor Alt Yapı Çalışmalarına Hız Verdi.

Gültepe Spor Alt Yapı Çalışmalarına Hız Verdi.
Bu sezon oynadığı futbol ile taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan, gerek saha içi gerekse saha dışı davranışları ve misafirperverliği ile grubundaki takımlar tarafından takdir toplayan Gültepe Spor, alt yapılarda da önemli çalışmalara imza atmaya hazırlanıyor.

Tarihinde ilk kez Süper Amatör lige yükselmeyi başaran Gültepe Spor'da kendi öz kaynaklarından futbolcu yaratabilmek için kollar sıvandı. Gültepe Spor Futbol Şube Sorumlusu ve aynı zamanda Alt Yapılar Koordinatörlüğü görevini de üstlenen Sayın Mehmet Kenan, bu sezon itibarı ile alt yapılarda çok önemli ve kapsamlı çalışmaların içine gireceklerini söylerken, okulların kapanması sonunda Haziran ayı itibarı ile de Gültepe Spor Futbol Akademisi çalışmalarının start alacağını açıkladı.


Futbol Akademisi Kayıtları Başladı.
Alt yapılarda bir yerden başlamak gerektiğini söyleyen Mehmet Kenan "Yahya Kemal sahasının uzun bir süre kullanıma kapanması ile birlikte bölge kulüpleri alt yapılarını kapatmak zorunda kaldılar. Bizde kulüp olarak bu zamanda tüm alt yapı takımlarımızı feshetmek ve futbolcularımızı çevre kulüplere vermek zorunda kaldık. 2 sezondur yeni yönetim kurulumuz ve yeni bir vizyonla yola çıktık. İlk olarak vitrinimiz A takımımızı 2 sezon üst üste şampiyon yaparak Süper Amatör lige yükselme başarısını gösterdik. Artık kulüp olarak yapılanma zamanımız geldi. Alt yapılarda bölgenin sevilen ve başarılı spor adamlarından Oğuz Tekin ile anlaşarak Gültepe Spor Futbol Akademisi çalışmalarına başladık. Şu an kayıt almaya başladık ve Haziran ayı içinde de Akademik çalışmalarımıza sahada start vereceğiz. " dedi. 

Yorumlar