CFS Bağcılar'lı Sporcular Transferin Gözdesi

CFS Bağcılar'lı Sporcular Transferin Gözdesi
CFS Bağcılar Spor Kulübü U11  Takımı her sezon festival havasında geçen tek devreli olarak oynanan U11 liginde oynadığı futbolla izleyenleri büyüledi.


Teknik Direktörler Halit Akbaş ve Fazlı Ulusoy'un altyapıların başına geçmesi ile birlikte ivme kazanan alt yapı çalışmaları meyvesini vermeye başladı. TFF İstanbul U11 ligi 16. grupta 12 takımla birlikte yer alan CFS Bağcılar tek devreli olarak oynanan ligde 11 maçta 10 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldılar. Rakip kaleleri 78 kez havalandırmayı başaran Statü gereği puanlama sistemi olmadığı için başarılı sporculara ödülleri kulüp yöneticileri tarafından verildi. minik yıldızlar kalelerinde ise sadece 12 gol gördüler. Takımın gol ayaklarından Mustafa Polat rakip kalelere gönderdiği 25 golle grubun en golcü futbolcusu ünvanını aldı.


Galatasaray ve Medipol Başakşehir'e 5 Transfer
Türkiye'nin ve Avrupa'nın önemli takımları arasında yer alan Galatasaray veMedipol Başakşehir'in alt yapı scoutlarının izlediği müsabakalar sonunda 2007 doğumlu Abdülkadir Yıldırım Galatasary ile antrenmanlara çağrılırken, Mustafa Polat, Ozan İsmail Çörüt, Metin Nilifirkaye ve kaleci Mecithan Gürler Medipol Başakşehir'in antrenmanlarına davet edilerek orada çalışmaya başladılar.







Yorumlar