Ceyhan, "Başarı tesadüf değil"

Ceyhan, "Başarı tesadüf değil"
Son 10 yılda ortaya koyduğu performansla şampiyonluklar elde eden İkitellispor'da Kulüp Başkanı Abdülselam Ceyhan, başarının tesadüf olmadığını söyledi.


Mavi- beyazlı ekibin Kulüp Başkanı Abdülselam Ceyhan, bu yıl mücadele ettiği yaş gruplarının bir çoğunda yakalanan şampiyonlukların, Futbol Altyapı Takımlarının kazandığı başarıların bir tesadüf olmadığını belirterek şöyle konuştu:


"Uzun süredir planlı ve programlı bir şekilde yaptığımız çalışmaların meyvesini alıyoruz. U17, U16, U15 ve U14 Takımımız, grubunu lider bitirerek Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Aslında alınan bu sonuçlar bizleri şaşırtmıyor. Çünkü yaptığımız planların sonunda bu şampiyonlukların geleceğini biliyorduk. "


Altyapı olarak ilk amaçlarının başarılı oyuncular yetiştirmek olduğunu vurgulayan Ceyhan, Takımlarımızın birçoğu sürekli yan yana oynayan isimlerden kurulu. Her dönem üstlerine biraz daha katarak ilerliyorlar.Çalışmalarımızı sürdürerek altyapı takımlardan iyi oyuncular çıkartıp İkitellispor'umuza ve Türk futboluna yeni isimler kazandırmak istiyoruz. 

Küçükçekmece Belediyemizin vermiş olduğu destek ve imkanları en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını da sözlerine ekleyen Kulüp Başkanı Abdulselam Ceyhan Futbol Takımımızın kazandığı şampiyonluğun kendilerini çok sevindirdiğini ifade ederken, İşimiz sadece futbol. 3 tane seçenek var. Ya kazanacaksın, ya kaybedeceksin, ya da berabere kalacaksın başka seçeneğin yok. Adı üstünde amatörsün.


Herkes, iyi niyet çerçevesinde birbirine saygılı olursa sorun olmaz. Altyapıları maçlarında çocuklardan süper olmalarını bekleyemezsiniz. Herkesin çocuğu Ronaldo, Messi olamaz. Koskoca Türkiye'den bile bir tane Arda Turan çıktı. Amatör maçları amatör ruhla takip etsinler. Buradaki kazanmak, futbolcuyu kazanmak olmalı. Futbol oynanır ve biter ifadesini kullandı.




Yorumlar