ADNAN DÖNMEZ YUVADA KALDI

ADNAN DÖNMEZ YUVADA KALDI
Sezonun ilk devresini boş geçirdikten sonra devre arasında amatöre dönüş yaparak Ünye 1957 Spor'a imza atan ve yeşil-beyazlı formayla şampiyonluk sevinci yaşayan Ünye'nin genç yeteneği Adnan Dönmez takımının Bal Ligi mücadelesinde formasını terletmek üzere tekrar anlaşarak yuvada kaldı.


Son yıllarda Ünyespor alt yapısının en gözde oyuncularından olan Adnan Dönmez, önceki sezon 3.Lig'de Ayvalıkgücü Belediyespor forması giydikten sonra bu sezonun ilk yarısında boşta kalmış, ardından da devre arasında Ünye 1957 Spor ile anlaşmaya varmıştı. Ünye 1957 Spor yönetimi ile bir araya gelen sol kanat oyuncusu Adnan Dönmez, transfer komitesi ile el sıkışarak önümüzdeki sezon takımının 3.Lig'e yükselme mücadelesinde yeşil-beyazlı forması giyecek.
1997 doğumlu genç futbolcu, Ünyespor'da alt yapıda değişik yaş gruplarında takımının formasını layıkıyla temsil etti. Ardından Ünyespor'un 3.Lig'den düşmesiyle Bal Ligi'nde takımının formasını giymeye devam eden Adnan Dönmez ardından da ilk profesyonellik tecrübesini yaşadığı Ayvalıkgücü Belediyespor'a transfer oldu. Ayvalıkgücü Belediyespor'un 3.Lig'e veda etmesi sonrası boşta kalan Adnan Dönmez geçtiğimiz sezon ligin ikinci yarısında Ünye 1957 Spor ile anlaşmış ve şampiyonlukta pay sahibi olmuştu.


Yorumlar