ŞAMPİYON BEYLİKGÜCÜSPOR

ŞAMPİYON BEYLİKGÜCÜSPOR
11. GELENEKSEL 23 NİSAN U-10 TAŞTEPE ŞAMPİYONU BEYLİKGÜCÜ OLDU.
Küçükçekmece İlçesinin köklü kulüplerinden olan Halkalı Taştepespor'un her yıl geleneksel olarak düzenlediği 23 Nisan U-10 Futbol Turnuvası bu sezonda  aynı tarihte ve Halkalı Taştepe Spor Kulübü tesislerinde 6 takımın katılımı ile gerçekleşti.


Bu sene 11. düzenlenen ve gittikçe daha da fazla ilgi ve dikkat çekmeye başlayan, U10 yaş kategorisinde yer alan futbolcuların yarıştığı 23 Nisan futbol turnuvası bu senede Beşiktaş, Galatasaray, Başakşehir, Erokspor, Beylikgücü ve Halkalı Taştepe Spor Kulübü'nün katılımları ile gerçekleşti. 


Takımlar arasında eleme usulü oynanan maçların sonunda finale kalmayı başaran Beylikgücü ve Beşiktaş takımları arasında ki mücadele izlemeye değerdi. Final maçında karşı karşıya gelen iki takımın mücadelesi normal süre olarak 1-1 eşitlikle sonuçlanınca statü gereği direk penaltı atışlarına gidildi. Penaltı atışları sonunda Beşiktaş karşısında 5-4 üstnlük sağlamayı başaran Beylikgücü 11. 23 Nisan U10 Futbol Turnuvası'nın şampiyonu oldu.


11.Halkalı Taştepespor CUP Turnuvası 23 Nisan turnuvasında dereceye girenler kupalarını alırken turnuvaya katılan tüm sporcular  Halkalı Taştepespor kulüp Başkanı İsmail Meriçli ve kulüp yöneticileri tarafından düzenlenen törenle kupa ve madalyalar ile ödüllendirildiler.


23 Nisan U-10 Futbol turnuvasında sıralam ise şu şekilde gerçekleşti;

1.BEYLIKGÜCÜ

2. BEŞİKTAŞ

3. BAŞAKŞEHİR

4. EROK SK

5. GALATASARAY

6. HALKALI TAŞTEPE






Yorumlar