"HALKALI YETİŞTİRME YURDU 5. KEZ ŞAMPİYON"

"HALKALI YETİŞTİRME YURDU 5. KEZ ŞAMPİYON"
Küçükçekmece Halkalı Sevgi Evleri Yetiştirme Yurdu 14-15 Nisan tarihlerinde düzenlenen Voleybol Marmara Bölgesi eleme maçlarında rakiplerini yenerek 5. kez şampiyon oldu. 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri tarafından düzenlenen ve çocuk evleri, sevgi evleri, yetiştirme yurtları ve koruyucu aile yanında kalan çocukların sporcu olarak yer aldığı Voleybol Türkiye Şampiyonası organizasyonunun Marmara Bölgesi Şampiyonası 14- 15 Nisan tarihlerinde Kocaeli ilinde yapıldı. Voleybol Marmara Bölgesi eleme maçlarında rakiplerini yenen Küçükçekmece Halkalı Sevgi Evleri Yetiştirme Yurdu Marmara Bölgesin’de 5.inci kez şampiyon oldu.

Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından bu sene 5.si düzenlenen "Türkiye Voleybol Şampiyonası" bölge seçmeleri, 50 ilden 70 takımın katılımı ile 7 ayrı bölgede 14-15 Nisan tarihlerinde yapıldı. 39 kız ve 31 erkek takım olmak üzere 852 çocuğun katıldığı bölge elemelerinde birinci olan 7 kız ve 7 erkek takım 2-6 Mayıs tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek olan “ÇHGM 5.Türkiye Voleybol Şampiyonası" finallerinde oynamaya hak kazandı.

Şampiyona sonunda derecelendirmeye giren takımlar Kızlarda; Kocaeli, Eskişehir, Uşak, Konya, Tokat, Şanlıurfa, Erzurum olurken, erkeklerde ise İstanbul, Amasya, Bursa, Adana, Samsun, Muş, Erzurum takımları oldu.

Türkiye şampiyonasına katılacak olan Halkalı Sevgi Evleri Yetiştirme yurdu Voleybol takımı oyuncuları şampiyonluk kupası ile birlikte Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Oktay Kurt'u ziyaret etti.


Yorumlar