Güzel Orduspor 3. Ligde

Güzel Orduspor 3. Ligde.
Karadeniz Derbisi Güzel Ordu'nun.
Bölgesel Amatör Ligde gruplarını lider olarak tamamlayan iki Karadeniz temsilcisi Arsin spor ile Güzelordu Spor 3. lige yükselme 1. kademe play off müsabakasında karşı karşıya geldiler. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmayı İzmir bölgesi hakemi Hakan Akmısır yönetirken yardımcılığını Denizli bölgesi hakemleri Özmen Atalay ve Erdem Gökalp yaptılar. Karşılaşmada 4. hakem olarak Manisa bölgesi hakemi Hüseyin Gökberk Arslan görev aldı. 

3. grup lideri Trabzon temsilcisi Arsin spor ile 4. grubu lider olarak tamamlayan Ordu temsilcisi Güzel ordu spor arasında oynanan müsabaka oldukça çekişmeli geçti. Zorlu karşılaşmada 2-1'lik skorla üst lige yükselen taraf Güzelorduspor oldu. Sarı siyahlı ekip, önümüzdeki hafta Mardinspor ile karşı karşıya gelecek. Arsinspor eğer kazanırsa 3. lige merhaba diyecek. 
Mücadeleye etkili başlayan Arsinspor geliştirdiği ataklardan sonra 32. dakikada Mahmut Bektaş'ın attığı golle 1-0 öne geçti.  Bu dakikadan sonra maçta dengeyi sağlayan Güzelorduspor, 40. dakikada  Fatih Deniz'in golü ile eşitliği sağladı. Devre bu skorla tamamlandı. 52. dakikada Arsinspor atağında Mahmut kafayı vurdu, Tuğrul kurtardı. Güzelordu takımında Volkan'ın  72. dakikada kullandığı serbest vuruş az farkla direğin üstünden auta çıktı.  85. dakikada Burçin'in golü Güzelorduspor'u öne geçirdi. Karşılaşma bu skorla sonuçlanırken Güzelordu Spor adını 3. lige yazdıran takım oldu.  

STAT : Ankara 19 Mayıs
HAKEMLER : Hakan Akmısır, Özmen Atalay, Erdem Gökalp / Hüseyin Gökberk Arslan
ARSİNSPOR : Ercan Ezgi, Ahmet ÖZkal, Adem Kaba, Mikail Üzümcü, Yiğit Kabasoğlu, Miraç Çakmak, Caner İlyas, Abdul Razzak Omar, Toygar Aydın, Onur Osman Erel, Mahmut Bektaş
GÜZELORDU SPOR : Tuğrul Karatosun, Emre Açıkgöz, Burçin Yüksel, Hasan Tosun, Levan İngorokva, Fatih Deniz, Emrah Ergür,  İlyas Barut, Deniz Boztepe, Brice Bikoko, Volkan Bozkurt
GOLLER : 32' Mahmut Bektaş (ARSİNSPOR) / 40' Fatih Deniz, 85' Burçin Yüksel (GÜZELORDU SPOR)



Yorumlar