BAŞKAN YOLCU, KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI.

BAŞKAN YOLCU, KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI.
Bezirganbahçespor Kulübü Başkanı Hayati Yolcu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık koltuğunu alt yapı sporcularına bıraktı.
Mustafa Yılmaz, Bezirganbahçe Spor Kulübü başkanı oldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla her yıl minik futbolculara geçici olarak koltuğu bırakan Bezirganbahçespor Kulüp Başkanı Hayati Yolcu, bu senede altyapı oyuncularının katıldığı temsili başkanlık devir teslimi töreni ile minik futbolcu Mustafa Yılmaz’a makam koltuğunu bıraktı. Teslim töreninden önce pasta kesen Yolcu, çocuklarla birlikte 23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.


Bezirganbahçespor Kulübü Başkanı Hayati Yolcu, koltuğunu bir günlüğüne minik futbolcu Mustafa Yılmaz bıraktı. Başkanı Hayati Yolcu'un makam koltuğuna geçen minik futbolcu, temsili olarak Bezirganbahçespor Kulübü Başkanı olmanın keyfini yaşadı. Kulübü Başkanı Hayati Yolcu, Bu makamlara gelecekte oturacak olan çocuklarımızdır. Bizler yarınlarımız olan çocuklarımıza büyük değer veriyoruz. Dünya’da çocuk bayramını kutlayan tek ülkenin Türkiye olması bunun bir göstergesidir. Güçlü Türkiye yolunda çocuklarımızın daha çok çalışmalarını istiyoruz. Biz isteriz ki bütün Çocuklar kendilerine bir hedef belirlesin ve o hedefe ulaşmak için gayret etsin. Bu memleketin çalışan ve üreten insanlara ihtiyacı var. Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.”


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla temsili olarak Kulüp Başkanı koltuğuna geçen Mustafa Yılmaz ,koltuğuna oturmasının ardından yapmayı planladığı icraatları sıraladı. Öncelikli olarak Bezirganbahçespor Kulübünün tesise ihtiyacı olduğunu bu konuda çalışma başlatılması gerektiğini söyleyen minik futbolcu Mustafa Yılmaz, Gençlerin spor yapabilmeleri için spor sahaları talep etti. Yılmaz sözlerini herkesin  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak sonlandırdı.

Yorumlar