BAŞKAN AYGÜN'ÜN ANNESİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

BAŞKAN AYGÜN'ÜN ANNESİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Trakya Rumeli ve Balkanlar Gönül Birliği Derneği Platformu ve Gültepe Özgençlikspor eski Başkanı Gökhan Aygün, annesi Ayşe Aygün'ü kaybetti. Ayşe Aygün, kalabalık bir halk topluluğu tarafından Gültepe Fatih Camii’nden son yolculuğuna uğurlandı.

Ayşe Aygün'ün öğlen namazına müteakip Gültepe Mahallesi’ndeki Fatih Camii’nde kılınan cenaze namazına Aygün ailesinin yanı sıra CHP İstanbul Milletvekili Bihlun Tamayligil, AK Parti eski Milletvekili Gülay Dalyan, Küçükçekmece Belediye Başkan yardımcılarından Recep Şencan, Mustafa Kuzugüden, Mehmet Kaplan, Eski Belediye Başkanı Aziz Yeniay, eski Belediye Başkan yardımcılarından Enver Şengül, Levent Uslu, AK Parti Küçükçekmece ilçe Başkanı AV. Mustafa Korkut ve yönetim kurulu, CHP Küçükçekmece ilçe Başkanı Haydar Koparan, MHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Seyfettin Tiryaki, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, meclis üyeleri, birim müdürleri, belediye personeli, muhtarlar, Balkan ve yöresel dernek başkanları, spor kulüplerinin başkanları ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Cenaze töreninin ardından Ayşe Aygün, Edirne Yolageldiköyün de aile mezarlığına defnedilmek üzere dualar eşliğinde uğurlandı.

Yorumlar