1461Karadenzispor gol oldu yağdı müsabaka yarım kaldı



Tekirdağ Süper Amatör Lig müsabakaları son haftasında deplasmanda ErgeneBelediyespor takımı ile1461Karadenizspor takımları karşı karşıya geldi.
Ligin ikinci yarısında Tekirdağ Süper Amatör Ligine resmen damga vuran 1461Karadenizspor takımı son hafta müsabakası için ErgeneBelediyespor deplasmanına gitti.





Evsahibi takım müsabakaya on kişi çıkmak zoruna kaldı.Deplasmanda oynamasına rağmen rakibini bir kişi eksik yakalayan 1461Karadenzispor takımı son haftalarda yakaladığı form grafiğinin de etkisi ile oyunda kontrolü tamamen eline aldı.




İlk dakikalarından itibaren birçok gol pozisyonu yakalayan bordo mavili takım Stephen Adısı (3),Oğuzhan Öztürk(2),Harun(2),Şahin,Ceyhun ve Tuğberk ile tam on golü ilk kırkbeş dakikaya sığdırdı.



Devre arasında evsahibi ErgeneBelediyespor takımı müsabakaya devam etmeyeceği kararını Hakem Triosuna iletince müsabakanın ikinci yarısı oynanmadı ve müsabaka tatil edildi.


Bu müsabaka ile ilgili nihayi kararın hafta içi toplanacak olan tertip komitesi toplantısındakarara bağlanacağı açıklandı.

Yorumlar