U15 Türkiye Şampiyonası 1. kademe müsabakalarına Beşiktaş Belediyesi ev sahipliği yapıyor.

U15 Türkiye Şampiyonası 1. kademe müsabakalarına Beşiktaş Belediyesi ev sahipliği yapıyor.
U15 Türkiye Şampiyonası 1. kademe müsabakaları tüm Türkiye'de tarafsız 20 il merkezi'nde aynı anda başladı. İstanbul takımlarını ise Beşiktaş Belediyesi konuk ediyor. İstanbul merkezinde oynanacak olan müsabakalarda Bağlarbaşı, Öz Alibeyköy, Bağcılar Eğitimspor ve Çakmakspor mücadele edecekler. 


İstanbul il merkezinde 3 gün aralıksız olarak devam edecek olan 1. kademe eleme müsabakaları Beşiktaş Belediyesi'ne bağlı Çilekli tesislerinde oynanacak.



İlk gün müsabakalarından önce kendisi de hala lisanslı bir futbolcu olan  Beşiktaş Belediyesi Spor Müdürü Gökhan Akyol  takımları ziyaret ederek ve onlara başarı dileklerini iletti. Futbolun bir sportif gösteri olduğunun altını çizen Akyol "Spor, tüm dünyada birleştirici bir unsurdur. Bakın ülkemizde de bir çok insan futbol kulüpleri etrafında sosyal statüsüne bakılmaksızın, siyasi düşüncesine bakılmaksızın ortak bir payda da buluşabiliyor. Bunun ruhunu yaşamak, yaşatmak ve birleştirici yanını öne çıkarmamız lazım. Bugün burada 15 yaşında çocuklarımız sahada en çok sevdikleri şeyi yapacak, futbol oynayacaklar. Bizimde onlara teknik ekip olarak, yönetici olarak, hakem olarak, belediyeler olarak destek olmamız. Onları yüreklendirmemiz ve sonuç ne olursa olsun rakibimize saygı duymamız gerektiğini anlatmamız lazım. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum." dedi.  



Yorumlar