Taç Restaurant Beykoz1908'i ağırladı



İstanbul Süper Amatör lig Klasman B Grubunda mücadele eden Beykoz 1908 Gerçekleştirdiği son çalışmanın ardından Beykoz İlçesinin nezih işletmelerinden Taç Restoranın konuğu idi.

Beykoz 1908 Başkanı Zeki Aksu, Yöneticiler Alaattin Kılıç, Safter Eroğlu, Altyapı Komitesi Başkanı Mehmet Şahin ile Takım Teknik Sorumlusu Şerif Subaşı  futbolcuların katıldığı yemek programı gayet sıcak bir atmosferde geçti.

Başkan Aksu yemeğe iştirak eden ve bu sezon takıma katkı sunan Empati İletişim in Sahibi Volkan Vardar’in yani sıra Bir Gayrimenkul Ortağı Ceyhun Yalçın in da dâhil olduğu yemekte Desteklerinden ötürü Gökhan Karagöz,Haluk Taş Genel Kaptan Çağatay Köse ve Mehmet Sahin’in teşekkürlerini iletti.

Başkan Aksu takım olarak son 3 haftaya girdiklerini söylerken, ” Özellikle Pazar günkü Ortaköy spor Maçının önemi çok büyük. inanıyorum ki bu maçı alırsak büyük ihtimalle Bölgesel Amatör Lige çıkma başarısı gösterebileceğiz. ” Diye konuştu.

Pazar günü oynanacak olan Ortaköy müsabakasında tıklım tıklım tribünler önünde üç puan almak istediklerinin altını çizen Başkan Zeki Aksu sarı siyahlı flamalarla stadyumda bayram sevinci yaşamak istediklerini belirtti.

Yorumlar