Sakarya'da İstanbul Derbisi

Sakarya'da İstanbul Derbisi.
U15 Türkiye Şampiyonası'da Sakarya'da il merkezinde oynanan 1. Kademe müsabakalarında iki İstanbul temsilcisi Zara Ekinli ve Albayrak Spor gruplarında şampiyon olarak finale adlarını yazdırdılar.

Sakarya İl merkezi A grubunda mücadele eden Sultangazi temsilcisi Zara Ekinlispor ilk maçında Bartın temsilcisi Kemerspor karşısında sahadan 4-0lık galibiyetle ayrılırken, ikinci maçında Kocaeli temsilcisi 41 FK ile karşılaştı. Normal süresi golsüz eşitlikle biten karşılaşmada penaltı atışları sonunda sahadan 4-2 galibiyetle ayrılan Sultangazi temsilcisi finale adını yazdırdı.
Sakarya İl merkezi B grubunda mücadele eden bir diğer İstanbul takımı Gaziosmanpaşa temsilcisi Albayrakspor ise ilk maçını Kocaeli temsilcisi Körfez Gençlerbirliği ile oynadı ve sahadan 2-0 galibiyetle ayrılarak önemli bir avantaj sağladı. İkinci maçında Düzce temsilcisi Çilimli Belediyespor ile karşılaşan Albayrak bu maçından da aynı skorla 2-0 lık galibiyetle sahadan ayrılarak adını finale yazdırdı.
Bugün her iki İstanbul temsilcisi Zara Ekinli ve Albayrak Sakarya il şampiyonluğu ve 2. kademeye isimlerini yazdırmak için sahaya çıkacaklar.


Yorumlar