RAMİSPOR UĞUR DEMİRTAŞ İLE GÜVEN TAZELEDİ

RAMİSPOR UĞUR DEMİRTAŞ İLE GÜVEN TAZELEDİ
İstanbul Süper Amatör küme takımlarından Ramispor A Takım antrenörlüğüne Uğur Demirtaş ile önümüzdeki sezon için yeniden anlaşarak devam kararı aldı. Kulüp lokalinde yapılan imza törenine Başkan Tayfun Aktan Yöneticiler ve Uğur Demirtaş katıldı.
Başkan Aktan, burada yaptığı konuşmada “Uğur Demirtaş hocamızla anlaştık yeni sezon için onunla yola çıkacağız.Hocamız verdiği direktifler doğrultusunda Transfer polimamızı çizeceğiz ve takımımımızı en iyi yerlere taşıyacağız.”şeklinde konuştu. Ramispor olarak altyapılara da büyük önem verdiklerini dile getiren Aktan, “ Alt yapı teknik Koordinatörümüz Ümit Erdem nezaretinde 4 Hocayla Spor okulları ve tüm yaş gruplarında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yönetim olarak Biz tesis, altyapı ve güçlü bir yönetim kadrosuyla takım değil kulüp olmak istiyoruz.Bu yönde çalışmalarımız sürüyor.”ifadelerini kullandı.
Geçtiğimiz sezon takıma sonradan katılan ve Ramisporun kümede kalmasında büyük payı olan Uğur Demirtaş ise “Geçtiğimiz sezon inanılmaz olayların içinden Alnının akıyla çıktık.Bu sezonki hedefimiz öncelikle altyapıdan A takıma nasıl futbolcu kazandırmak olacaktır.Kulübümüzün bünyesinde bir bir şablon dahilinde Profesyonel düşünerek amatörce hareket ederek bütçelerin altında başarılı olan bir takım yapmak için elimden geleni yapacağım.”şeklinde konuştu.
Öte yandan U 16 B liginde 13. Grupta mücadele eden Ramispor da altyapılardan sorumlu As başkan Tufan Dogan geçen Hafta yeşil Giresun’u 1-0 yenerek şampiyonluk iddialarını sürdürdüklerini ancak grupta 3 takımın matematiksel olarak iddiaların sürdüğünü dile getirdi.
HABER/FOTO:EROL EFTEKİN 


Yorumlar