Maltepe Stadı Sağlam Çıktı.

Maltepe Stadı Sağlam Çıktı. 
Bir süre önce sağlam olmadığı gerekçesiyle seyircisiz olarak evinde maç yapan Maltepespor'dan mutlu haber geldi. Maltepespor Basın ve Halkla İlişkiler sorumlusu Nevzat Eren tarafından yapılan açıklamada; detaylı bir şekilde yapılan zemin etüt çalışmalarının ardından stadın sağlam olduğu belgeler ile ortaya kondu. Yaklaşık 27 Bin Lira harcanarak detaylı bir çalışma yaptıran Maltepespor denildiği gibi stadın bir probleminin olmadığını ortaya çıkardı. 


Uzun bir süreden bu yana stadın bir sorunu olmadığını sözlü olarak dile getiren Maltepespor Başkanı İlhan Özüpekoğlu ve yönetimi, yetkili mercilere yaptırdıkları detaylı testler ile bu durumu resmi olarak ıspatlamış oldular. Maltepespor'a yaklaşık 27 Bin Liraya mal olan bu testler sonrasında Çarşamba günü oynananacak olan Bergama Belediyespor karşılaşmasını Maltepespor seyircisi karşısında oynayacak. 

Maltepespor Basın ve Halkla İlişkiler sorumlusu Nevzat Eren tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Evimizde oynadığımız Bayrampaşaspor ve Muğlaspor maçlarında taraftarlarımıza kapalı olan stadımız, Kulüp Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin gayret ve çabaları sonrası, İlçe Spor Güvenlik kararı ile tekrar Çarşamba günü oynanacak Bergama Belediyespor karşılaşması ile tekrar taraftarımıza açılacaktır.

Stad açılmasında Başkanımız nezdinrde 27 Bin Lira tutarında ki Zemin ve tribün etütü sonrası sağlam raporu alınması ve yetkililer ile olağan yapılan yazışmalar sonrası Çarşamba günü evimizde oynayacağımız Bergama Belediyespor mazı ile stadımız tekrar taraftarlara açılacaktır. Bu zorlu süreçte   açılmasında bizlere verdikleri destekleri için, Kaymakamımıza, Emniyet Müdürümüze, Yerel Basına ve Maltepespor sevdalılarına teşekkür ederiz"

Yorumlar