İkitelli spor ve Damla Spor Kütahya'yı salladı.

İkitelli spor ve Damla Spor Kütahya'yı salladı.
U15 Türkiye Şampiyonası'nda Kütahya il merkezinde Yalova, Eskişehir, Çanakkale ve Balıkesir takımları ile mücadele eden İstanbul takımları ilk gün müsabakalarında sahaya çıkarken her ikisi de sahadan galibiyetle ayrılmayı başardılar.


Küçükçekmece Temsilcisi İkitellispor A Grubunda Acarspor (Yalova) ve DSİ Bentspor (Eskişehir) ile birlikte yer alırken, B grubu ise Bigaspor (Çanakkale), Damlaspor (İstanbul) ve Burhaniye Belediyespor (Balıkesir) takımlarından oluştu. 
Günün ilk karşılaşmasında Yalova temsilcisi Acarspor ile İkitellispor karşı karşıya geldi. İstanbul temsilcisi maçın ilk yarısında 18. dakika da Ufuk Öztürk ve 34. dakika da Davut Çetinkaya'nın golleri ile 2-0 öne geçse de kalesinde gördüğü golle devre arasına 2-1 lik skorla girdi. İkinci yarıda da üstün oyunun rakibine kabul ettirmeyi başaran İkitelli 64. dakika da Umutcan Sarı ile bir gol daha bularak maçın skorunu tayin etti. 3-1


Bir diğer İstanbul temsilcisi Damla Spor ise Çanakkale temsilcisi Bigaspor karşısında sahadan 2-1 galibiyetle ayrılmayı başardı.  Damlaspor'un golleri Veysi ve Eren'den geldi.
Müsabakaların ilk gününde sahadan galibiyetle ayrılan takımlar 2. müsabakalarını Cumartesi günü oynayacaklar. İkitelli spor Cumartesi oynayacağı ikinci maçında Eskişehir temsilcisi DSİ Bentspor ile karşılaşacak. Damlaspor ise Balıkesir temsilcisi Burhaniye Belediyespor ile karşılaşacak.







Yorumlar