Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe “ÖNCE DOSTLUK SONRA ÇATALCASPOR KAZANSIN”

Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe “ÖNCE DOSTLUK SONRA ÇATALCASPOR KAZANSIN”
Silivri derbisi öncesi Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe’den açıklama geldi. Gökçe, Çatalcaspor’un kuruluşunun 75. yıldönümünde hedeflerinin 2.Lige yükselmek olduğunu belirterek camia olarak buna hazır olduklarını söyledi.

Gökçe Çarşamba günü Silivrispor’la kendi sahalarında oynayacakları maçın da her şeyden önce dostluk içinde geçeceğini ifade ederek “Sezon başından bu yana oynadığımız bazı karşılaşmalarda aldığımız şanssız puan kayıpları ile şu anda istediğimiz noktada değiliz. Ama Play Off şansımız sürüyor. Grubumuzda Play Off oynama şansı olan 8-9 takım arasında yer alıyoruz. 2.Lig sevincini yaşamak istiyoruz. Kalan karşılaşmaların zorlu geçeceğini biliyoruz ama biz her karşılaşmamızı alırsak Play Off oynama şansımız
Silivrispor’la oynayacakları maç öncesi dostluk temennilerinde bulunan Gökçe sözlerine şöyle devam etti “Bölgenin iki köklü kulübü arasında oynanacak olan bir karşılaşmada iki takım da kendilerine yakışır bir mücadele sergileyeceklerdir. İki takım arasında iyi bir dostluk var. Bu dostluğun bozulmadan devam etmesi en büyük temennimiz ve bunun içinde elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Silivrispor kazanmak istiyor, biz de sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. İnşallah şans bizden yana olur ve sahadan üç puanla ayrılırız.”
Ligin ilk yarısında Silivri Stadı’nda oynanan maçı hatırlatan Gökçe “Ligin ilk yarısında oynadığımız karşılaşmada Çatalcaspor olarak, deplasmanda değil, kendi evimizde maça çıkıyor gibi olduysa, Çarşamba günü Çatalca Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmada da aynı şekilde Silivrispor camiası ve taraftarı için geçerli. Hiçbir kısıtlama olmadan onları da Çatalca sahasında misafir edeceğiz. İki takım camiası da dostça, kardeşçe maçı birlikte seyredeceklerine inanıyorum” dedi.

Yorumlar