Başakşehir ve Kayaşehir'den Türkiye Şampiyonası'na erken veda

Başakşehir ve Kayaşehir'den Türkiye Şampiyonası'na erken veda
U15 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Yalova il merkezinde mücadele eden Başakşehir Spor Kulübü organizasyona erken veda etti.

U15 Türkiye Şampiyonası 1. kademe müsabakalarında İstanbul'u Çanakkale'de temsil eden Kayaşehir ve Yalova İl Merkezinde mücadele eden Başakşehir takımlarımız şampiyonaya erken veda etti. 
Yalova'da  Kocaeli ve Sakarya temsilcileri ile karşılaşan Başakşehir ilk maçında Tuvasaş Demir ile karşılaşmış ve son derece çekişmeli geçen maçın sonunda sahadan 2-1 mağlubiyetle ayrılmıştı. İkinci maçında ise Kocaeli temsilcisi Güneş Spor ile golsüz berabere kalan Başakşehir toplamda elde ettiği 1 puanla şampiyonaya veda etti.
Kayaşehir ise U15 Türkiye şampiyonası 1. kademe müsabakalarında Çanakkale İl Merkezi A grubunda İzmir temsilcisi Torbalıspor ve Kırklareli spor ile aynı grupta yer aldı. İlk karşılaşmasında İzmir temsilcisi karşısında kötü bir oyun sergileyen Kayaşehir sahadan 3-1 lik mağlubiyetle ayrıldı. İkinci maçını ise Kırklareli ile oynayan Kayaşehir bu karşılaşmadan da 2-0 lık yenilgiden kurtulamadı ve şampiyonaya erken veda eden bir başka İstanbul takımı oldu. 

Yorumlar