YALIKÖY GEÇ AÇILDI.

YALIKÖY GEÇ AÇILDI
YALIKÖY 2-1 ÖRNEK İDMAN YURDU
2. Amatör Lig 2.Grupta oynanan maçta ev sahibi Yalıköy, ilk haftanın flaş takımı Örnek İdman Yurdu’nu ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-1 mağlup ederek galibiyetle tanıştı.

İlk hafta Esenkent Gençlik’le 2-2 berabere kalan, rakibine kök söktüren Örnek ilk yarısını 1-0 önde kapattığı maçtan puansız ayrılmak zorunda kaldı.
Karacaköy Stadı’nda oynanan maça Yalıköy iyi başladı. Ev sahibi ekip oyunun kontrolünü elinde tutarken konuk Örnek de kontrataklarla sonuca gitmeye çalıştı. Yalıköyspor 24. dakikada Saim’le bir penaltı atışından yararlanamazken konuk takım Örnek İdman Yurdu 37. dakikada bulduğu tek golle soyunma odasına 1-0 önde gitti. İkinci yarıda baskısını daha  da arttıran ev sahibi ekip 51. dakikada bu sezona iyi bir başlangıç yapan Evren’in golüyle beraberliği sağladı: 1-1. Mavi Beyazlılar üstün oynadığı maçta 58. dakikada Oğuz Sakin’le bir gol daha bularak skoru belirledi: 2-1. Kalan sürede başka gol olmayınca Yalıköy ligdeki ilk galibiyetini alarak 3 puanla zirve için iddialı duruma gelirken Örnek’in galibiyet hasreti iki haftaya çıktı.

Yorumlar