Vedat Dönmez “TUTABİLECEĞİMİZ SÖZLER VERİYORUZ”

Vedat Dönmez “TUTABİLECEĞİMİZ SÖZLER VERİYORUZ”
Ömerlispor Kulüp Başkanı Vedat Dönmez’den sezon değerlendirmesi. Dönmez, düzenlediği basın toplantısında geride kalan sezonun bir değerlendirmesini yaptı.

Ligde çok fazla iniş çıkış yaşamadıklarını kaydeden Dönmez “Çok fazla inişli çıkışlı bir dönem yaşamadık. Çok şanssız beraberliklerimiz oldu. Son dakikalarda galip geldiğimiz gibi puan kaybettiğimiz maçlar da oldu. 8 tane beraberlik aldık. Bir tanesi Bakırköy’e karşı. Eğer o maçı kazanmış olsaydık gruplara kalmış olacaktık. İyi maçlar çıkardık. Bu sezon biraz gol sorunu yaşadık. Az gol yedik ama az gol attık. Futbolda gol atarsan galip geliyorsun.” diye konuştu.

“BİR HATAMIZ VARSA ÖZÜR DİLERİZ”
Futboldan memnun olduğunu, gruptan çıkan takımlara da Play Off’ta Bölgesel Amatör Lig yolunda başarılar dilediğini ifade eden Dönmez “Gruptan çıkan takımlara Play Off’ta başarılar dilerim. Grubumuzdan 1.Amatöre düşen takımlara da yeni sezonda başarılar dilerim. Küme düşmek de dünyanın sonu değil. Umarım tekrar şampiyon olup Süper Amatöre çıkarlar. Bu sene Bostancı ve Bakırköy dışında 8 tane yeni takımla ilk kez aynı grupta mücadele ettik. Hepsi ile iyi dostluklar kurduk. Onlar bizim misafirimiz oldu, biz onların misafiri olduk. En iyi şekilde ağırlandık. Bizler de onları inşallah iyi bir şekilde ağırlamışızdır. Bir hatamız varsa özür dileriz.” ifadesini kullandı.

“FUTBOL SONUÇTA BİR GÖSTERİ OYUNUDUR”
Futbolun yöneticisiyle, futbolcusuyla ve hakemiyle bir gösteri oyunu olduğunu ifade eden Dönmez “Yönetici olmazsa futbol oynanmaz. Futbolcu olmazsa futbol oynanmaz. Hakemler de olmazsa futbol oynanmaz. Futbol camiası yöneticisiyle, futbolcusuyla, hakemleriyle, sağlıkçısıyla, malzemecisiyle ve taraftarıyla büyük bir ailedir. Futbol sonuçta bir gösteri oyunudur. Bu birlik ve beraberlik içinde maçlarımızı şenlik havası içinde oynamamız lazım.” şeklinde konuştu.


“BÜTÜN OYUNCULARIMIZDAN VERİM ALDIK”
Geride kalan sezonu alınlarının akıyla bitirdiklerini söyleyen Dönmez sözlerine şöyle devam etti “Alnımızın akıyla bu sezonu bitirdik. Kadromuzdaki bütün futbolcuların hepsinden verim aldık. Hepsinin takıma çok iyi katkıları oldu. Başladığımız kadro ile ligin son haftasına kadar devam ettik. 2 hafta kala Serhat ve Vardar bizden izin alarak başka takımlarla anlaştı. Şu an 2.Amatör Kümede oynamak üzere sezon bitince aramızdan ayrılan 10 tane daha arkadaşımız oldu. Yeni sezonda hepsini yeniden aramızda görmek isteriz. Tabi onlar da bizi tercih ederlerse. Tabi bu karar sadece benim değil takım hocalarımızın da tercihleri çerçevesinde olacak.”
“ŞU AN BİR PLAN YAPMADIK”
Yeni  sezonla ilgili herhangi bir çalışma içinde olmadıklarını, ilk etapta devam eden U 19 A Liginin sona ermesini beklediklerini ifade eden Dönmez “Şu an U 19’un maçları var. Şu an açık söyleyeyim bir plan yapmadık. Kafamızı dinleyeceğiz. Daha sonra da yönetim kurulu olarak toplanıp yeni sezonda neler yapabiliriz konuşacağız. Ondan sonra bakacağız.” dedi.

“TOPÇUYU ZORLA TUTAMAZSIN”
Süper Amatör Kümede 8 yıl geçirdiklerini, bunu doğru planlama yaparak başardıklarını ifade eden Dönmez “Süper Amatörde şartlar ağır.  Ancak biz de planlamamızı ona göre yapıyoruz. Sadece yapabileceğimiz, tutabileceğimiz sözler veriyoruz. Belki bütçemiz küçük ama kimseyle  uçuk saçık rakamlar konuşmuyoruz. Futbolcu tercihinde her zaman haklıdır. Hiçbir topçuyu zorla tutamazsın. Futbolcularla ilişkilerimiz bir ağabey- kardeş gibi. Yeri geldiğinde bizim de azarladığımız oluyor. Ancak bunlar bizim içimizde kalır. Soyunma odasının dışına çıkmaz.” diye konuştu.

“FUTBOLCU DA HATA YAPAR HAKEM DE”
Kulüplerle olan diyaloglarını her zaman iyi tuttuklarını dile getiren Dönmez “Kimseye kötü gözle bakmadık. Ne ektiysek onu biçtik. Futbolcu hata yaptığı gibi hakemler de hata yapabiliyor. Hakem hata yaptı diye hakemlerle dalaşmanın, boğuşmanın bir anlamı yok. Ben hiçbir hakemin de sahaya artniyetli çıktığını tahmin edemem. Aklımın ucuna dahi gelmez. Bugüne kadar da böyle bir düşünce taşıyan hakemle  de karşılaşmadık. Nasıl futbolcularda zaman zaman düşüşler olabilirse hakemlerin de böyle formsuz dönemlerinin olabileceğini kabul edeceğiz. Yüzde yüz penaltımızın verilmediği maç da oldu, rakibimizin lehine yüzde yüz penaltı verilmediğini de biliyorum.” diyerek hakem camiasına da sahip çıktı.

Yorumlar