Maltepe Spor'dan Tribünün Taraftara Kapatılmasına Tepki Büyük.

Maltepe Spor'dan Tribünün Taraftara Kapatılmasına Tepki Büyük.
Maltepe Hasan Polat Stadı'nın tribünlerinin deprem gerekçesi ile kapatılmasının ardından Maltepe Spor Kulübü hemen gerekli girişimleri yaparak bu raporun nasıl alındığı ve bu kararın gerekçesi ile ilişkin araştırma başlattı.Maltepe Spor Kulübü Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Nevzat Eren "Taraftarlarımıza tribünlerin kapatıldığı haberini alır almaz, hemen konuya ilişkin bir araştırma başlattık. Ancak araştırmamız sonucunda kapatmaya ilişkin bir ön çalışma yapılmadığı. Deprem analizi ile ilgili bir analiz çalışmasının olmadığı ve tamamen burası tehlikelidir. diyerek tribünlerin kapatıldığı gerçeği bilgisine ulaştık. Bu sebeple de bir kampanya başlatarak kamuoyunu bu konuda bilgilendirmek ve Maltepe Spor Taraftarını da kampanyaya destek olmaya çağırdık." dedi.

Maltepe Spor Kulübü tarafından yapılan açıklama ise şöyle;
"Kamuoyuna Duyurulur;
İlçe Spor Güvenlik Kurulu tarafından; Kimin hangi amaçla ve göz kararı ile verdiği depreme dayanıksız raporu bahanesi doğrultusunda sezon sonuna kadar kapatılan Maltepe Hasan Polat Stadyumu'nun taraftarlarımıza tekrar açılması için kulübümüz nezdinde ivedi olarak çalışmalar başlamış olup gerekli tüm adımlar atılmıştır.

Öncelikle stadyum inşaat projesini çizen firma ve mimar ile görüşüldü depreme dayanıklı olduğunu kanıtlayacak olan belgeler alındı. Proje örnekleri ve Karaot Statistik Deprem Raporu en kısa zamanda temin edilecek ve stadımıza atıla bu leke silinecektir. Stadımız üzerinde oyun oynayanların iddiası çürüyecektir.

"Stadıma Dokunma" kampanyası ile büyük ses getiren bize destek veren taraftarlarımıza minnettarız. Onların destekleri ile Maltepe Stadı'na kimsenin dokunmasına izin vermeyeceğiz.

Bayrampaşa Spor karşılaşması için girişimlerimizde sürüyor, yetişmezse bir dahaki haftaya stadımızın kapıları eskisi gibi taraftarlarımıza açılacaktır. Başkanımız ve yönetim Kurulu olarak hiç bir şekilde stadımızın kapatılmasını kabul etmiyoruz. Sizin desteğiniz ile tüm girişimler yapıldı. En kısa sürede çözüm sağlanacaktır. 

MALTEPESPOR camiasının taraftarsız karşılaşma oynanması konusunda daha kaldıracak sabıra ve sükunete sahip olmadığını tüm kamuoyu ile paylaşırız."

Yorumlar