Erteleme Maçının Galibi Kurtköy Oldu.

Erteleme Maçının Galibi Kurtköy Oldu.
İstanbul Süper amatör lig klasman grubu maçlarının ilk haftasında Paşabahçe Stadı'nda oynanması planlanan Kurtköy - Kocasinan maçı öncesinde Paşabahçe Stadı'nın önünde kimliği belirsiz bir grup Kurtköyspor takım kafilesine taşlı saldırıda bulunmuş ve takım kafilesi oradan uzaklaşarak bir yere saklanmak zorunda kalmıştı. Saldırı sırasında bazı oyuncuların yaralanması sonucu maça çıkmayacağını açıklayan Kurtköy'ün talebi yerinde görülerek TFF İl Temsilciliği ileri bir tarihe ertelemişti. 



Ertelenen müsabaka bugün Beşiktaş Belediyesi Çilekli tesislerinde oynandı. Karşılaşmayı Yalçın Taşkınfurat, Armağan Çekinmez. Ali Anıl Özdemir hakem üçlüsü yönetti. Klasman gruplarında başka maç olmadığı için grubun diğer takımlarının teknik ekip ve yöneticileri de tribünde ve stat çevresinde müsabakayı izlediler. TFF İl Temsilciliği ve İASKF Yöneticileri de karşılaşmayı izleyenler arasında yerlerini aldılar.


İlk hafta müsabakaları ertelenen ve ikinci hafta müsabakalarında sahadan puansız ayrılan her iki takımda karşılaşmaya temkinli başladı. Kocasinan biraz daha atak gözükse de etkili denecek pozisyonlar üretemedi. İkinci yarıda ise tam bir gol şöleni vardı. İlk 45 dakikaya golsüz geçen iki takım ikinci yarıda izleyenlere 7 gol seyrettirdi.
İkinci yarının hemen başlarında Emre ve Fırat'la üst üste 2 gol bulan Kurtköyspor'a cevap 65. dakikada Adem ile geldi. Gelen goller maçın havasını değiştirdiği gibi sahadaki atmosferinde gerginleşmesine neden oldu. Bu golden birkaç dakika sonra Fırat kendisinin ikinci golüne imza  atarken Kurtköyspor'da farkı yeniden ikiye çıkardı. Skorda rahatlayan Kurtköy ataklarını dahada sıklaştırdı ve 78. dakikada Mehmet ile skoru 4-1'e getirdi. 
Karşılaşmanın son bölümleri müthiş bir tempo ile geçildi. Karşılaşmada mücadeleyi bırakmayan Kocasinanspor ilk önce 80. dakika da Ferhat ile farkı ikiye, daha sonra 84. dakika da Serkan ile bire indirdi.4-3
Gol sonrası Kocasinan, Kurtköy üzerinde daha fazla baskı kursa da kalan dakikalarda gol bulamayınca ertelenen ilk hafta müsabakasında hanesine 3 puanı yazdıran taraf Kurtköyspor oldu.  Bu sonuç sonunda oluşan puan durumu şu şekilde gerçekleşti.


STAT: Çilekli
HAKEMLER: Yalçın Taşkınfurat, Armağan Çekinmez, Ali Anıl Özdemir
KURTKÖYSPOR: Samet, Yusuf, Kaan, Kamil, Fatih, Emre, Mehmet, Eren, Fırat (Mehmet), Ömer (Yunus Emre), Atıf (Dirbaz)
KOCASİNANSPOR: Kaan, Erçin, Serhat (Ferhat), Olcay, Adem, Murat (Zülfikar),
Sedat, Yunus, Serkan, Adem, Mert (Berkay)
GOLLER: Emre 50', Fırat 59', 68', Mehmet 78 (KURTKÖYSPOR) / Adem 65', Ferhat 80', Serkan 84' (KOCASİNANSPOR)



Yorumlar