CKFA 2. Yarıya Galibiyetle Başladı.


CKFA 2. Yarıya Galibiyetle Başladı.U16 liginde mücadele eden CKFA sezonun ikinci yarısına Kağıthane galibiyeti ile başladı. U16/B ligi 14. grupta mücadele eden CKFA ilk yarıda oynadığı 6 karşılaşmada 5 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak 15 puanla devreyi lider olarak kapatmıştı. İkinci yarının ilk maçında Çilekli tesislerinde Kağıthane Spor'u konuk eden CKFA U/16 takımı, ilk maçta 3-1 galip ayrıldıkları karşılaşmanın rövanşında da sahadan 3-0 galibiyetle ayrılarak hanesine 3 puan yazdırmayı başardı. Bu galibiyetle puanını 18'e çıkarmayı başaran CKFA liderlik koltuğundan da inmediler.
Karşılaşmaya CKFA etkili ve rakip sahada baskı kurarak başladı. Henüz 40. saniye de topun direkten dönmesi ile başlayan gol girişimleri maç boyunca devam etti. Ancak CKFA'yı rahatlatan ilk gol 38. dakika da Nazmi Akar'ın ceza alanı dışından vuruşu ile geldi. İlk yarı bu skorla son buldu. 
İkinci yarıda da 
CKFA üst üste Kağıthane kalesinde pozisyonlar üretti. Ancak bu devrede de adeta gol kaçırma rekorları kırdı. 72. dakika da Cem'in çizgiden altıpas üzerine gönderdiği topu ağlara yollayan kaptan Ali Bayar takımının iyice rahatlamasını sağladı. 2-0
Karşılaşmanın son dakikalarında Cem'e ceza alanına girer girmez yapılan harekette hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışı için topun başına Ali Bayar geçti. Ali topu ağlarla buluştururken aynı zamanda da skoru tayin etti. 
CKFA : 3 - KAĞITHANE : 0


Yorumlar