ÇAKIL TECRÜBESİYLE FARKI YAKALADI.

ÇAKIL TECRÜBESİYLE FARKI YAKALADI.
2. Amatör Lig 2.Grupta oynanan maçta Çakılspor, sahasında ilk yarıda zorlandığı maçta Sayalarspor’u 4-1 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetine imza attı.

Çatalca Stadı’nda oynanan maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkan ev sahibi ekip zaman zaman zorlandığı maçta tecrübesiyle sonuca gitti.

Genç, dinamik ve çok koşan bir takım kuran Sayalarspor güçlü rakibi önünde farklı mağlup olmasına rağmen mücadelesiyle alkışlandı. 
Maça iki takım da arzulu ve istekli başladı.


 İlk dakikalarda ev sahibi ekip oyununu rakibine bir türlü kabul ettiremedi.

Çakılspor’un topla buluştuğu her pozisyonda takım halinde topun arkasına geçen Sayalarspor ilk yarının ortasına kadar dirençli oyununu sürdürdü.

Ev sahibi ekip 24. dakikada Anıl’ın attığı golle 1-0 öne geçti.

Sayalarspor kalesinde golü görmesine rağmen mücadelesine oyun disiplininden kopmadan devam etti. Herkes ilk yarının bu skorla biteceğini beklerken ilk yarının sonuna eklenen uzatma dakikasında sahneye bir kez daha çıkan Anıl ilk yarının skorunu belirledi: 2-0.

Sayalarspor santrası bile olmayan golle soyunma odasına iki farklı yenik gitmek zorunda kaldı. 
İkinci yarıda oyuna ağırlığını koyan Çakılspor 61. dakikada Kerem’in mükemmel füzesiyle 3-0 öne geçerek maçın fişini çekti.

69. dakikada sahneye çıkan Sezgin ise maçın skorunu 4-0’a getiren isim oldu.

Maçın son dakikasına kadar en azından bir gol umuduyla oyundan kopmayan Sayalarspor 85. dakikada kazandığı frikik atışını Gökhan’la gole çevirerek şeref sayısına imza attı: 4-1.

Yorumlar