BayrampaşaTuna salladı yıkamadı



Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Bayrampaşatuna evinde Çorluspor1947 takımını ağırladı.
Müsabakanın başından sonuna kadar daha arzulu ve tempolu oynayan taraf Bayrampaşatunaspor takımı oldu.

Gol için tüm hücum organizasyonlarından faydalanmak isteyen Tunaspor dakikalar 21'i gösterdiğinde tecrübeli futbolcu Emin ile aradığı golü buldu.


Bu gol sonrasında daha da morallenen temsilcimiz rakibine zor anlar yaşatmasına rağmen arzuladığı ikinci golü bulamadı.


Dakikalar 36 dediğinde son haftaların formda oyuncusu Serdal Öz sahneye çıktı ve Çorluspor1947 takımına beraberliği getiren golü kaydetti.Bu gol aynı zamanda ilk kırkbeş dakikanında sonucunu tayin eden gol oldu.

Müsabakanın ikinci yarısında pozitif futboldan örnekler sunan Bayrampaşatuna takımı oyunun kontrolünü eline geçirmesine rağmen yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi.


Dakikalar62'i gösterdiğinde deplasman takımı tartışmalı bir pozisyonda penaltı kazandı.


Topun başına geçen Serdal Öz deplasman takımını 1-2 öne geçirmesini bildi.Bu şok gol sonrasında tekrar toparlanan Bayrampaşatuna takımı ataklarını yoğunlaştırdı ve Emin ile bir gol daha buldu ve skora denge geldi.

Bu gol sonrasında galibiyet golü için ataklarını iyice fazlalaştırmaya başlayan Tuna takımı birçok fırsatı değerlendiremezken çok önemli bir üç puanı kaybetmenin üzüntüsünü doksan dakika sonunda yaşadı.

BayrampaşaTuna cephesinde hakem kararlarına oldukça fazla tepki vardı.


Öne geçeceğimiz anda atağımız kesiliyor ve dönen top penaltı ve gol olarak fatura bize kesiliyor.


Geçtiğimiz hafta da deplasmanda İstanbul bölgesi hakemi tarafsız olduğunu ispat için bizi doğradı.


Hakem triolarından adil yönetim bekliyoruz.Emeğimize ve sporcularımızın alın terine saygı gösterilmesini istiyoruz.Çorluspor1947 takımında ise zirveden iyice uzaklaşmanın ve Ligi zirvede bitirmenin mucizelere kalmasının üzüntüsü vardı.

Yorumlar