BAŞAKŞEHİR İKİTELLİ’YE KAMERUNLU STOPER

BAŞAKŞEHİR İKİTELLİ’YE KAMERUNLU STOPER
Önümüzdeki sezon İstanbul Süper Amatör liginde mücadele edecek olan Başakşehir İkitelli Spor Kulübü transfer çalışmalarına erken başladı. Yeni sezonda kadrosuna Stoper mevkiinde oynayan Kamerunlu İdrice Ndo'yu katan Başakşehir temsilcisi, futbolcunun yaşının U19 kategorisine tutması sebebi ile hem takıma hem de ülkeye uyumu konusunda bir hazırlık dönemi olacağı düşünülerek bu yaş kategorisinde de oynatılacağı belirtildi.

U 19 A Liginde mücadele eden Başakşehir İkitelli’nin bu sezon genç takımda önümüzdeki sezon da A takımda oynatmak üzere Kamerun Liginde forma giyen İdrice Ndo’yu renklerine bağladı. Stoper olarak görev yapan genç oyuncunun yüksek bir potansiyele sahip olduğu, lisansının çıktığı ve bu hafta takımdaki yerini alacağı ifade edildi. Başakşehir İkitellispor yönetiminin siyahi oyuncuyu önümüzdeki sezon kadrosunda tutup profesyonel kulüplere pazarlamak istediği ifade edildi.


İMZAYI KAMERUN’DA ATTI
Bu arada İdirce Ndo’nun resmi evrakları ülkesinde imzalayarak kurye kanalıyla İstanbul’a gönderdiği belirtildi. Menajeriyle birlikte imzayı atan İdrice Ndo’nun ilk uçakla da İstanbul’a gelerek takımla birlikte antrenmanlara başladığı kaydedildi.

Yorumlar