Zara Ekinlispor Sevindi, Dudullu Üzüldü.

Zara Ekinlispor Sevindi, Dudullu Üzüldü.
Süper Amatör Lig 4. Grupta hem düşme hattını, hem de klasman grubuna kalacak takımı belirleyecek maçta Zara Ekinlispor ile Dudulluspor karşı karşıya geldi. İki takım içinde büyük önem taşıyan karşılaşmada ev sahibi Zara Ekinlispor sahadan 2-1 galibiyetle ayrılırken ligde kalmayı garantiledi. Dudullu spor ise BAL hayallerini başka sezona bıraktı.



İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup ekiplerinden Zara Ekinlispor sahasında bir üst lige çıkmak için mücadele eden Dudulluspor’u konuk etti. Her iki ekipte ligin en zor karşılaşmasına çıkarken, mücadeleyi ev sahibi ekip Zara Ekinlispor 2-1 kazanarak, ligde kalmayı sürdürdü. Dudulluspor ise aldığı mağlubiyet ile Klasman Grubu’na kalmayı başaramadı.


Zara Ekinli Sahası’nda oynanan zorlu karşılaşmaya iyi başlayan konuk ekip Dudulluspor mücadelenin 12. Dakikasında Furkan’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Ev sahibi ekip Zara Ekinlispor karşılaşmada 1-0 geriye düşmesine rağmen mücadeleyi bırakmayarak Özgür ile durumu 1-1’e taşıdı.
Karşılaşmanın 35. Dakikasında Özgür sahneye bir kez daha çıktı ve takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti. İlk yarı bu skor ile sonuçlanırken, mücadelenin ikinci yarısında gol sesi çıkmadı ve karşılaşmayı Zara Ekinlispor 2-1 kazandı.
Hakemin maçı bitiren düdüğü ile Zara Ekinlispor büyük bir coşku yaşarken, diğer tarafta Dudulluspor oyuncuları üzüntüden göz yaşlarına hakim olamadı.


Yorumlar