Vedat Erenç"Şampiyon olacağımızdan hiç şüphemiz olmadı."

Vedat Erenç"Şampiyon olacağımızdan hiç şüphemiz olmadı."
Sezon başında hedefini Süper Amatör Lig olarak koyan Kağıthane yömetiminde son hafta gelen şampiyonluk sonrasında yüzler gülüyor. Kağıthanespor'un hem yönetim Kurulu üyeliğini hemde Genel Kaptanlığı'nı yapan Vedat Erenç, şampiyonluğa olan inançlarını hiç bir zaman yitirmediklerini söylerken, grupta çok iyi takımların olmasının sadece heyecanı son haftaya taşıdığının altını çizdi.
Erenç gazetemize yaptığı açıklama da "Uzun zamandır yönetici olarak Kağıthane Spor Kulübü'nün içindeyim. Bu kadar coşkulu bir sezon geçirdiğimizi hatırlamıuyorum. Ancak sezon başında yola çıkarken şampiyonluk parolası ile çıktık. Çok titiz çalışmalar yaptık. Her mevkiye transfer edilecek futbolcuları tek tek masaya yatırdik ve öyle transferlerini gerçekleştirdik. Burada açık söyleyeyim, bizim geçmişten gelen ve bize emek harcayan bazı sporcularımızın hakkını helal etmelerini istiyorum. Biz takım için doğru olduğuna inandığımız şeyi yaptık. Nitekim geldiğimiz nokta da bu konuda ne kadar haklı olduğumuzu gösterdi.
Grubumuzda çok iyi takımlar vardı. Kazım Karabekir Mevlana Spor'un sadece şanssız bir kura çektiğini düşünüyorum. Bir çok grupta rakipsiz şampiyonluk ipini göğüsler. Keza Küçükçekmece İdman Yurdu'da öyle iyi bir takım, biz onları ikili averajla geçtik. Onlarda Silivri Alibey ile Süper Amatör Lige çıkmak için play off maçı oynayacaklar. Artık yeni sezonun planlamasını yapacağız." dedi.

Yorumlar