Sultangazi Sultançiftliğispor İlk Galibiyetini Aldı !

Sultangazi Sultançiftliğispor İlk Galibiyetini Aldı !
İstanbul U-16/A Klasmanında 4. Grupta mücadele eden Sultangazi temsilcisi Sultançiftliğispor sahasında Vefaspor’u konuk etti. İlk yarısı golsüz eşitlik ile biten karşılaşmayı ev sahibi ekip S. Sultançiftliğispor 2-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.


İstanbul U-16/A Klasmanı 4. Grupta mücadele eden Sultangazi Sultançiftliğispor sahasında Vefaspor’u konuk etti. Ligin 3. Haftasında karşı karşıya gelen iki takımında karşılaşma öncesinde iki mağlubiyeti vardı. Mücadele ev sahibi ekip S. Sultançiftliğispor’un vuruşu ile başlandı.

Her iki ekipte karşılaşmaya kontrollü başladı. Karşılıklı ataklar ile devam eden karşılaşmada S. Sultançiftliğispor’un etkili geliştirdiği atakta top direkten döndü ve karşılaşmanın ilk yarısı 0-0’lık eşitlik ile sonuçlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına etkili başlayan konuk ekip Vefaspor mücadelenin 48. Dakikasında Hüseyin’in attığı golle 1-0 öne geçti. Vefaspor attığı golden sonra skoru koruyamadı ve S. Sultançiftliğispor Muhammed Çağrı ile karşılaşmada eşitliği sağladı.

Golden sonra penaltı vuruşu kazanan ev sahibi ekip S. Sultançiftliğispor, Alper ile bu fırsattan yararlanamadı. Mücadelenin 72. Dakikasında sağ taraftan serbest vuruş kazandı. Ceza sahası içerisine gönderilen topta Muhammed Çağrı bir kez daha rakip fileleri havalandırarak takımını 2-1 öne geçirdi. 

Karşılaşmanın son dakikalarında penaltı atışı kazanan Vefaspor’a, S. Sultançiftliğispor kalecisi Emre izin vermedi ve karşılaşmayı ev sahibi ekip 2-1 kazanarak 3 puanın sahibi olurken, S. Sultançiftliğispor ligde ki ilk galibiyetini elde etmiş oldu.

 Haber & Fotoğraf: Mustafa YILMAZ

Yorumlar