Sessiz randevu Soğuksuya yaramadı



Süper Amatör Lig önemli müsabakasında Ortaköyspor ve Soğuksu takımları Çilekli sahasında karşı karşıya geldiler.
Play Off müsabakalarına kalmayı garantilemiş Ortaköyspor,üç puandan başka çaresi olmayan Soğuksuspor takımı ile tabir-i caiz ise kora kor çatır çatır bir müsabaka oynadı.


Müsabaka öncesinde ve müsabaka esnasında iki takım sporcuları ile elektiriklenmeler oldu.



Oyun beklenmedik şekilde durdu.Hakemler bir ara müsabakayı tatil etme yolunu seçecekken araya giren aklı selim kişiler bu müsabakayı oynattı ve doksan dakikası tamamlandı.


Müsabakaya her iki takımda son derecekonsantre olarak başladı.Adeta final havasında geçen müsabakada denk kuvvetlerin mücadelesi şeklinde gol sesi çıkmadı.



Gol için daha arzulu olan takım Soğuksuspor olmasına rağmen,daha kontrollü oynayan takım Ortaköyspor oldu.İki takımın da koşan ve mücadele eden takım olması birbirlerine üstünlük sağlayamamasındaki en önemli etken buydu.


Doksan dakika sonunda iki takımın çabası sonucu değiştirmeye yetmeyince 0-0'lık skor Shasında Yenibosna takımını farklı yenen Kurtköy takımına yaradı.İkincilik biletini alan Kurtköyspor takımı 5-0'lık galibiyet neticesinde ikinci olarak play off biletini almış oldu.



Müsabaka sonrasında da yer yer alevlenmeler olsada istenmeyen olayların yaşanamaması sevindiriciydi.Müsabakaya Soğuksu taraftarı oldukça kalabalık iştirak etti.


Doksan dakika boyunca takımlarını destekleyen Soğuksuspor taraftarı doksan dakika sonunda gelen beraberlikle adeta yıkıldı.


Ortaköy taraftarı takımları lehine tezahuratlarda bulunarak desteklerken play off biletini daha önceden almanın mutluluğu yüzlerinden okunuyordu.

Yorumlar