Levent Sarıca "İnanmanın sonucunu aldık."

Levent Sarıca "İnanmanın sonucunu aldık."
Şampiyonluğun önemli temel taşlarından Teknik Direktörler Neşet Yolcu ve Levent Sarıca bu sonucun rastlantı olmadığını sezon boyunca harcanan emeğin karşılığı olduğunu vurguladılar. 

Levent Sarıca "Sezon boyunca bu işe, şampiyonluğa inanmanın karşılığını aldık. İyi bir takım olduk, iyi bir aile olduk. Çok iyi bir yönetim ve çok iyi bir Başkan'la  birlikte çalıştık. Her şey yolunda gitti. Futbolcularımız özverili davrandı. Sakatlıkları bahane etmeden çıktılar sahada terlerinin son damlasına kadar mücadele ettiler, bu işi sonuna kadar götürdüler, sonunda da içeriden gelen sesleri duyuyorsunuz işte şampiyonluk bu işin sonunda yaşanabilecek en güzel duyguyu yaşıyorlar. Benim bugüne kadar yaşadığım yaklaşık onuncu şampiyonluk. Hepsinin ayrı bir güzelliği var. Kağıthanespor'un önünde ulaşabileceği daha çok hedefleri var. İnşallah Kağıthanespor bu hedeflerine yakın zamanda ulaşır.
İlk zamanlar biraz sıkıntılar yaşadık. Camiayı tanıyana kadar. Onlarda bizi tanıdılar. Taşlar zamanla yerine oturmaya başladı. Yönetimimiz her konuda çok destek oldu. Cania kenetlenince karşılığı da bu oluyor. Biz ne siyasetle ne de parayla sadece bu işin emekle, inanarak, severek olacağını bilenlerdeniz. Karşılığını da alıyoruz böyle, inşallah seneye de aynı coşkuyu yaşar Kağıthane.
Sezon başında sıfır bir takıma geldik. Süper amatör ligden yeni düşmüş bir takım, hedefleri olan bir takım, yeniden yapılanmak ve tekrar üst liglerde olmak istiyor. Bizde tanıdığımız, bildiğimiz futbolcularla geldik. İyi bir bütünlük oldu.Yönetimi , teknik ekibi futbolcusu, bunun sonunda da şampiyonluk olması bizi ve camiayı sevindirdi.

Yorumlar