KÜÇÜKÇEKMECE İDMAN YURDU PLAY-OFF OYNAYACAK.

KÜÇÜKÇEKMECE İDMAN YURDU PLAY-OFF OYNAYACAK.
İstanbul 1. Amatör Lig 4. Grupta Ligin son ve şampiyonluğu belirleneceği hafta Küçükçekmece İdmanyurduspor kendi sahasında Beyoğlu temsilcisi Yenişehirspor'u 4-0 mağlup etmesine rağmen Kağıthanespor ile 47 şer puanla ligi tamamlaması üzerine Kağıthanespor ve Küçükçekmece İdman Yurdu Spor kulüpleri arasında daha önce oynanan müsabakalarda Kağıthane Spor'un ikili averajda üstün olması sebebi ile Küçükçekmece İdmanyurduspor 'da Play-off maçları oynayacak takım oldu.



Ligin son haftası Halkalı Etap Sahasında Küçükçekmece İdmanyurduspor ile Beyoğlu Yenişehirspor takımları karşı karşıya geldiler. Gökmen Dağ, Ali Gün ve Eren Bektaş hakem üçlüsü bu önemli maçı yönetti.
Müsabakanın ilk yarısı her iki takımda başa baş mücadele verirken girdikleri gol pozisyonlarını gole çeviremeyince ilk yarı golsüz kapandı.
İkinci yarı daha baskılı ve etkili futbol sergileyen Küçükçekmece İdmanyurduspor 56.Dakikada Emin'in attığı golle 1-0 öne geçti.
71.Dakikada Kırmızı siyahlılar Yunus'un attığı golle farkı ikiye skoruda 2-0 yaptı.


79.Dakikada Küçükçekmece İdmanyurduspor penaltı kazandı. Topun başına gecen tecrübeli takım kaptanı Veysel topu ağlara yolladı ve skoru 3-0 yaptı.
90.Dakikada karşılaşmanın son golü günün başarılı isimi olan Veysel kendisinin ikinci takımının dördüncü ve karşılaşmanın da skorunu belirleyen gollünü attı.
Küçükçekmece İdmanyurduspor, Beyoğlu Yenişehirspor'u ligin son maçında ikinci yarıda bulduğu gollerle 4-0 farklı skorla mağlup etmesine rağmen Kağıthanespor ile 47 şer puanla ligi tamamlaması üzerine ilk maçta Kağıthanespor deplasmanda aldığı 2-1 lik galibiyet ardından ikinci rövanş maçında 2-2 lik sonuçlanması neden ile ikili averajda Kağıthanespor şampiyon oldu. Grup ikincisi olan Küçükçekmece İdmanyurduspor 'da Play-off ‘a kalmış oldu.


HAKMELER: Gökmen Dağ, Ali Gün, Eren Bektaş 
K.ÇEKMECE İ.YURDU: Utkucan, Kaan, Kadir Marangoz, Selman, Özcan, Adnan, M.Emin, Ozan, Yunus, Veysel, Kadir Aslanbay.
B.YENİŞEHİR: Cuma, Recep, Ahmet, Arif, Hasan, Abdullah, Can, Cağlayan, Murat, Ömer Faruk, Ali.
GOLLER:56.DK M. Emin,72.DK Yunus,79.DK Veysel pen.90.DK Veysel 



















Yorumlar