Esenyurt Kulüpler Birliği'nden Kadıoğlu'na Ziyaret.

Esenyurt Kulüpler Birliği'nden Kadıoğlu'na Ziyaret. 
Esenyurt Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği yönetim kurulu tam kadroya yakın bir şekilde Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Kadıoğlu'na bugüne kadar amatör sporlara verdiği destek için teşekkür ederek söze başlayan Esenyurt Kulüpler Birliği Başkanı Hasan Kara bölge kulüplerinin sorunlarını dile getirdi.


Hasan Kara başkanlığında gerçekleştirilen ziyaret oldukça samimi bir havada geçti. Makamında dernek yönetimini 45 dakika boyunca ağırlayan Kadıoğlu’nun verdiği desteği bundan sonra da arttırarak sürdüreceği ifade edildi.


Ziyarette kulüplere sürpriz yaparak bir dönem forma giydiği Hürriyetspor’daki takım fotoğrafını arşivinden çıkararak paylaşan Kadıoğlu “Bizim zamanımızda çamurdan çıkamazdık. Çamurda çalışıyorduk. Bugünkü şartlar çok iyi.” ifadesini kullandı. Kadıoğlu, dernek başkanı Hasan Kara’nın ağzından kulüplerin sorun ve sıkıntılarını da tek tek not alarak kulüplere gerekli dönüşü yapacağı belirtildi. Kadıoğlu’nun kurmaylarıyla da bir görüşme yaparak amatör spor kulüpleri için her türlü imkanların seferber edilmesini istediği elimize ulaşan bilgiler arasında. Amatör spor kulüpleri temsilcilerinin de ziyaretten oldukça memnun bir şekilde ayrıldığı belirtildi.

Yorumlar