BİRLİK SPOR KULÜBÜ DOSTLUK GECESİ YAPILDI.

BİRLİK SPOR KULÜBÜ DOSTLUK GECESİ YAPILDI.
Küçükçekmece İlçesininin güzide kulüplerinden olan Söğütlüçeşme Birlikspor 6.Geleneksel birlik beraberlik gecesinde bir araya geldiler.


Söğütlüçeşme Bir düğün salonunda gerçekleşen geceye Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetler Müdürü Oktay Kurt, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, Söğütlüçeşme Mahalle Muhtarımız Turgut Maden, Eski Meclis üyesi Hikmet Kişrmiroğlu, Söğütlüçeşme Birlikspor Kurucu Başkan Osman Ünal, eski Başkan Ali Şahin, yöneticiler, kulüp üyleri, teknik adamlar, oyunclar, mahalle sakinleri ve taraftarlar katıldı. Birlik, beraberlik ve dayanışma gecesi adı altında düzenlenen program, saygı duruşu, İstiklal Marşı okunmasıyla başladı.

Yönetim kurulunun tanıtımının ardında Söğütlüçeşme Birlikspor Ercan Demir, Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetler Müdürü Oktay Kurt, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk'ün kısa protokol konuşmalarının ardında Söğütlüçeşme Birlikspor maddi manevi desek verenlere ve şampiyon olan futbol takımı oyuncularına günün ansına Plaket ve madalyalar verildi.






Yorumlar