Beykoz1908 gümbür gümbür Play Off dedi



Beykoz1908 takımı zorlu BayrampaşaAltıntepsi deplasmanından çok önemli bir üç puan çıkartarak Play Off grubuna Lider olarak kaldı.
Feriköy-Avcılar maçı ile bu müsabakanın aynı anda başlatılması için Federasyon büyük önlemler aldı ve bunda da başarılı oldu.

Gerek ilk kırkbeş dakika başlama vuruşu gerekse ikinci devrenin başlama vuruşu aynı anda başlatılarak Federasyon çok önemli bir sınavdan başarıyla geçmiş oldu.


Bu müsabaka için Beykoz'dan otobüs, minibüs ve özel araçlarla yaklaşık 2500 taraftar BayrampşaBelediye sahasında yerini aldı.


Müsabakanın başından sonuna kadar takımlarını destekleyen sarı siyahlı taraftarlar galibiyette çok önemli bir rol oynadı.


Müsabakaya her iki takımda son derece arzulu ve tempolu başladı.


Karşısında hiç ummadığı kadar dirençli bir takım bulan Beykoz1908 takımı bu dirence aynı mukavemetle karşılık verince iki takım adına da gol pozisyonu bulmakta zorluklar yaşandı.



İlk tehlikeligol pozisyonu deplasman takımı Beykoz1908 takımından geldi.


Ahmet Rafet Erbaş iki metreden topu dışarı yolladığında tribünler adeta saç baş yoldu.


İlk kırkbeş dakikada Ahmet Rafet Erbaş'ın pozisyonu dışında net denebilecek gol pozisyonu olmayınca devre arasına golsüz beraberlikle girildi.


Müsabakanın ikinci yarısında İlk devredeki kora kor mücadele aynen devam etti.


İkinci yarının hemen başları sayılabilecek bir dakikada Yunus Emre'nin harika ortasına mükemmel bir kafa vuruşu yapan Ahmet Rafet Erbaş takımını deplasmanda 1-0 öne geçirmesini bildi.


Ara transferde takima katılan bir başka isim Adnan Alpagut golün başlangıcında başrol oynayarak galibiyette önemli bir rol oynadı.


Bu gol sonrasında sarı siyahlı tribünlerin coşkusu görülmeye değerdi.


Skor üstünlüğünü eline geçirdikten sonra daha kontrollü bir oyun anlayışına bürünen Beykoz 1908 takımı adeta Altıntepsi takımını üstüne çekti.

Altıntepsi takımının sağlı sollu ataklarında Beykoz 1908 takımı defansı ve kalecisi Serkan gününde bir performans sergiledi.


Sarı siyahlı takım rakibine doksan dakika boyunca neredeyse net bir gol pozisyonu tanımayarak zorlu deplasman da tek gol ile üç puan çıkarmasını bildi.


Bu galibiyet ile Beykoz 1908 takımı Grubu Lider olarak bitirdi. Play Off grubunda şu takımlar yer alacak.




Beykoz1908
İstanbulspor
Ortaköy
Yeşilköy
Irmak
Bakırköy
Kuştepe
Çıksalın
Beylikdüzü
Karabekir-Hasköy galibi

Yorumlar