Berat Özbek, Çengelköy'ü Şampiyonluğa Taşıdı.

Berat Özbek, Çengelköy'ü Şampiyonluğa Taşıdı.
Anadolu yakasının hem alt yapıları hemde A takımında başarıları ile sık sık spor kamuoyunun gündemini oluşturan Çengelköy Spor U17 takımı ile son haftada şampiyonluk ipini göğüslemeyi başardı.

U17/A ligi 19. grupta Sancaktepe, Çengelköy ve Kurtköy arasında geçen kıyasıya mücadelenin son haftasında Çengelköy sevinen taraf oldu. Son Haftaya 36 puanla lider giren Sancaktepe'yi 34 puanlı iki takım Çengelköy ve Kurtköy izliyordu. 
Çengelköy Yeni Sahra Stadı'nda Libade takımının konuğu olurken, Şampiyonluk yarışının diğer iki takımı Kurtköy ile Sancaktepe Pendik Kurtköy sahasında karşı karşıya geldi. Her iki sahada takımların mücadelesinin dışında diğer sahadan gelecek haberlede çok önem taşıyordu. Yeni Sahra'da ilk yarı karşılıklı ataklarla geçilirken aynı zamana karşılıklı atılan gollerle de 1-1 eşitlikle kapandı. 
İkinci yarıda sahada tam bir Çengelköy rüzgarı esti. İkinci yarıya etkili başlayan Boğazın temsilcisi bu futbolunun karşılığınıda attığı gollerle elde etti. İlk yarıda takımı adına ağları havalandıran Berat Özbek, ikinci yarıda da rakip ağlara 2 gol daha göndererek Çengelköy Spor'u sahadan 3-1 lik galibiyet ve 3 puanla ayrılmasını sağladı.
Artık kulaklar Pendik Kurtköy sahasından gelecek sonuca kenetlendi. Oradan gelen beraberlik haberi ile ikili averajla şampiyonluk ipini göğüsleyen Çengelköylü sporcuların sevinci görülmeye değerdi. Ligin ilk yarıda oynanan maçında rakibine karşı 3-0 lık galibiyeti bulunan Çengelköy Spor, ikinciş maçta sahadan 1-0 mağlup ayrılsa da sezon sonunda 37 puanlı iki takımdan Çengelköyspor ikili averajla şampiyonluğu kucakladı. Maç sonunda takımın çalıştırıcılığını yapan Sabri Durmuş ve Mert Çakır "Şampiyonluklarını alt yapılardan desteğini esirgemeyen ve her türlü ihtiyaçlarında yanlarında olan Kulüp Başkanımıza armağan ediyoruz." dediler

Yorumlar