ARTVİN BORÇKA DEFANS HATTINI SAĞLAMA ALDI...

ARTVİN BORÇKA DEFANS HATTINI SAĞLAMA ALDI...
Akçakoca'da başarılı bir sezonun ardından ara trasferde birçok takımında transfer listesinde olan 1992 Doğumlu genç yetenekVolkan Dinç Artvin Borçka'ya transfer oldu.
Son hafta Arhavi'yle karşılaşacak olan Borçka bu karşılaşmayı yendiği takdirde BAL'a çıkmak için Hopa'yla eleme maçına çıkacak.Çok önemli karşılaşmalara sahip Borçka defansına yaptığı bu transferle defans hattını sağlama aldı diyebiliriz.Futbola Kavacık'ta başlayan burdan sırasıyla Çubuklu,Akçakoca,Avcılar Belediyesi,Akçakoca,Yeniköy,Paşabahçe ve Akçakoca formaları terleten başarılı stoper oyuncusu son yıllarda hava topu hakimiyeti, hızı ve tekniğiyle bir stoperde aranan tüm özellikleri sergileyerek birçok takımında transfer listesine girmeyi başardı.Borçka'nın çok yerinde bir transfer yaptığını söylerek, başarılı stopere ve Borçka'ya önümüzdeki maçlarında başarılar dileriz.

Yorumlar

serqen dedi ki…
ALLAH UTANDIRMASIN KARDEŞİM YOLUN AÇIK OLSUN


ÇAVUŞOĞLU
Adsız dedi ki…
Tecrübenle birlikte, yeteneğinin de Borçka spora başarılar getireceğini umuyorum ve inanıyorum. Hayırlı uğurlu olsun kardeşim.
Kavacıktan selam olsun..
Adsız dedi ki…
Bu cocugu biliyorum bi iki kere izleme firsatim oldu.. Amatorde boyle yetenekler torpili olmadigi icin buralarda kaliyo. Yoksa Galatasaraydaki Ahmet Calikdan gozumde daha iyi.. Basarilar kardesim