YENİ LİDER PAŞABAHÇESPOR

YENİ LİDER PAŞABAHÇESPOR 
İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grubunda mücadele eden Paşabahçespor, Bolluca Stadında oynanan karşılaşmada GOP Yeniköyspor’u 2-0 mağlup etti. Haftaya Kuştepespor ile aynı puanda başlayan Yeşil-Kırmızılı ekip Kuştepespor’un üçüncü sıradaki Kestanelikspor ile yaptığı maçtan 2-2 beraberlikle ayrılmasının ardından Paşabahçespor 2 puan farkla 32 puanla Liderlik koltuğuna oturdu.


Karşılaşmaya Paşabahçe etkili başladı Ancak her iki takımda ilk yarıda gol yollarında etkili olamayınca ilk yarı golsüz eşitlikle sonuçlandı.

İkinci Yarının 62.Dakikasında sol kanattan yapılan güzel ortada Yalçın’ın kafa ile indirdiği topa dokunan oyuna sonradan dahil olan isimlerden Murat Yalçın Candan durumu 1-0 yapan golü kaydetti.

73.Dakikada organize gelişen Paşabahçe atağında ortadan başlayan bindirmede top kanada açıldı yapılan ortaya kafa ile dokunan Yunus Emre Şenoğlu maçın skorunu tayin eden golü kaydetti 2-0.

Bu karşılaşmada Paşabahçespor Takımında Kaleci Sami Emre sakatlığı nedeni ile takımdaki yerini alamazken, yerine ise 1999 Doğumlu Bahadır kaleye geçti ve maç boyunca rakip atakları başarı ile karşıladı.  Maçta forma giyemeyen bir diğer isim ise Kırmızı Kart cezalısı Ümit idi. GOP Yeniköy maçında çift sarı karttan kırmızı kart gören Emre Tosun önümüzdeki hafta iç saha maçı olan Kuruçeşmespor maçında takımdaki yerini alamayacak.

Yorumlar