MURATBEY, YENİDEN 3 PUAN

MURATBEY, YENİDEN 3 PUAN
1.Amatör Lig 3.Grupta şampiyonluk savaşı veren Muratbey 4 haftalık beraberlik serilerinin ardından son haftaların flaş takımı Yeşilbayır’ı deplasmanda iyi bir oyunla 3-0 mağlup ederek evine 3 puanla döndü.

Hadımköy Stadı’nda oynanan maça rakibinin son haftalardaki yükselen grafiği nedeniyle çekinerek çıkan Muratbey 30. dakikada Semih’in attığı golle 1-0 öne geçti. Konuk takım günün iyi isimlerinden Deniz’in 42. dakikada attığı golle soyunma odasına 2-0 önde gitti.

İkinci yarıda Yeşilbayır farkı indirmek için oyunu biraz daha önde kabul edince geride geniş boşluklar bıraktı. İkinci yarıda kontrollü bir oyun ortaya koyan konuk Muratbey de rakibinin bıraktığı bu boşlukları iyi değerlendirerek 82. dakikada Deniz’in attığı golle maçın skorunu belirledi: 0-3. Yeşilbayır kalan sürede rakibine karşılık veremeyince Muratbey çekinerek geldiği deplasmandan rahat bir galibiyetle evine dönerek 4 hafta sonra galibiyetle tanıştı. Bu sonuçla Muratbey puanını 27’ye yükselterek lider Başakşehir İkitelli ile arasındaki 2 puanlık farkı korumuş oldu. Son haftaların flaş takımı Yeşilbayır da bu sonuçla 14 puanda kalarak bitime 3 hafta kala Akalan’ın da T.Anadolu’ya deplasmanda 6-0 mağlup olmasıyla aradaki 5 puanlık farkı koruyarak ligde kalma yolunda elinde bulundurduğu avantajı sürdürdü.


GALİBİYETİ TARAFTARLA PAYLAŞTI
Muratbeysporlu futbolcular maçın son düdüğüyle birlikte Hadımköy Stadı’na kendilerini desteklemek için gelen taraftarlarıyla galibiyet sevincini paylaştı. 90 dakika susmadan takımlarını desteleyen Kırmızı Siyahlı taraftarlar da maçın bitimiyle birlikte takımlarını bağrına bastı.

Yorumlar