Maltepe Spor 6 Futbolcu İle Yollarını Ayırdı.

Maltepe Spor 6 Futbolcu İle Yollarını Ayırdı.
Profesyonel 3. lig 3. grupta mücadele eden Maltepe spor kulübü yönetimi, sezon başından bu yana oynanan maçlarda istenilen performansı gösteremeyen 6 futbolcu ile yollarını ayırdı.




2016-17 sezon başında büyük ümitlerle Beylerbeyi spor kulübünden transfer edilen Gökhan Günaydın ve Erhan Göç ile Batman Petrolspor kulübünden alınan Aykut Karaman, Derincespor A.Ş kulübünden transfer edilen Oğuz Kaan Hösük, geçen sezonki kadroda olup sezon başı kampına katılmayan sonradan idmanlara çıkan Ahmet Mumin Papaker  ve  Bertun Akgün olmak üzere toplam 6 futbolcunun sözleşmeleri feshedildi.

Bunların yanı sıra Kartalspor kulübünden transfer edilen Santrafor Yasin Abdioğlu’nun çapraz bağ ameliyatı olduğu ve sezonu kapattığı ifade edildi.

Ayrıca Silivrispor kulübünden transfer edilen kaptan Veysi Öz’ün de belinden ameliyat olduğu, tedavilerinin sürdüğü 2. devrenin 5. haftasında takımda oynayabileceği tahmin ediliyor.

Teknik sorumlu Şeref Özşan hocanın raporları doğrultusunda takımdaki eksik bölgelere takviyeler yapılacağı belirtildi.

Başkan İlhan Özüpekoğlu ve yönetiminin takımın yapısına uygun oyuncular ile görüşmelere başladıkları ve pazarlıkların sürdüğü ifade edildi.


Futbol şube sorumlusu Hasan Zengin ara transferde öncelikle 1 sağ bek, 1 stoper, 1 sol bek, 1 orta saha, 1 sol ön ve 1 santrfor olmak üzere toplam 6 banko oynayacak oyuncu ile bunlar ile rekabet ortamı yaratabilecek kapasitede  alternatif oyuncuların  alınacağını söyledi.

Hasan Zengin Transferde sezon başında düştükleri hatayı tekrarlamayacaklarını, nokta atışı yapmak istediklerini tanınan bilinen izlenmiş, takıma katkıda bulunabilecek oyuncuların tercih edileceğini vurguladı.

Maltepespor takımında devre arası transferleri tamamlandıktan sonra 2 Ocak Pazartesi günü Antalya’ya  gidileceği ve 10 günlük hazırlık kampı yapılacağı belirtildi.

Yorumlar