İkitellispor U17 Grup şampiyonu oldu.

İkitellispor U17 Grup şampiyonu oldu.
İstanbul U-17/A Gençler Ligi 9.Grupta Küçükçekmece İlçesinin iki köklü kulüplerinden olan 29 Puanlı lider Halkalı Taştepe ile 27 Puanlı takipçisi İkitellispor takımları ligin son haftası şampiyonluk maçında karşı karşıya geldiler.


İFA spor sahasındaki Ercan Olgun, Tuna Kovancı ve Ziya Oğuzhan Işık günün önemli maçını yöneten hakem triyosuydu.

Havanın soğuk olmasına rağmen her iki takım taraftarı şampiyonluk maçına büyük ilgi gösterdi. İFA spor sahasında oynanan maça her iki takım da hızlı başladı. Karşılıklı ataklarda her iki takım da bir birlerinin kalesinde gol aradığı sırada 32.Dakikada İkitellispor'da Mustafa’nin şık vuruşu ile Mavi- Beyazlılar 1-0 öne geçerken ilk yarınında skorunu belirlemiş oldu.

İkinci yarıya İkitellispor hocası Hikmet Aydın oyuncu değişikliği yaparak ilk yarıya göre daha atak futbol sergileyerek rakip kalede etkili olmaya başladı.
55.Dakikada İkitellispor Berkay ile ikinci gollü bularak farkı ikiye çıkarırken skoru da 2-0 yapmış oldu.
65.Dakikada karşılaşmanın skorunu belirleyen gol ev sahibi İkitellipor takımından Mehmet’tin attığı golle skor 3-0 oldu.

Karşılaşmada başka gol olmayınca günün önemli maçını 3-0 kazanan İkitellipor ilk maçta mağlup ettiği Halkalı Taştepespor'u ikinci maçta da yenerek bir puan farkla 9.Grubun şampiyonu oldu.

İkitellisporlu futbolcular maç sonunda sevinçlerini aileleri ile paylaştı. Rakibine mağlup olarak şampiyonluğu kaptıran Halkalı Taştepeli oyuncular şampiyon İkitelli oyuncuları tebrik ederek centilmenlik örneği sergilemiş oldu.

Yorumlar