GÜNYAMAÇ SPORA CEZA YAĞDI.

GÜNYAMAÇ SPORA CEZA YAĞDI.
2 Hafta önce kendi sahsında konuk ettiği Eroğlu Spor karşısında sahadan 3-1 galibiyetle ayrılan Günyamaç Spor futbolcuları maç sonrası çıkan olaylar sebebi ile disiplin kuruluna sevk edilmişlerdi. 18 Kişilik kadrodan 16 futbolcuya İl Disiplişn kurulu tarafından tedbir koyulmuş bu sebeple bir sonraki müsabaka olan Çapa Spor maçına çıkamayarak 3-0 hükmen mağlup sayılmışlardı. 
16 futbolcusu Disiplin Kurulu'na sevk edilen Günyamaçspor'un cezaları açıklandı.


İstanbul 1. Amatör Lig 9. Grup'ta orta sıralarda yer alan Günyamaçspor'un disiplin kuruluna sevkedilen 16 sporcudan 15'i ceza aldı. Toplamda futbolcular 34 maç ceza alırken, Günyamaç Spor Kulübü'de 5 maç saha kapatma cezasına çarptırıldı.


Konuya ilişkin açıklama yapan Günyamaç Spor Kulübü Başkanı Muharrem Özen "Biz sahadan galibiyetle ayrıldık. Maç sonrasında mağlubiyeti kendilerine yediremeyen bir kaç rakip oyuncu çocuklarımıza küfür ederek onları tahrik ettiler. Bu yaşananları tasvip etmiyoruz. Ancak sahada bir kaç oyuncu arasında gerçekleşen sıkıntılı durum bir kişinin raporu ile bizim takımımıza mal edildi ve sonucunda da biz takım olarak zarar gördük. Sanki sahada bizim çocuklarımız kendileri ile kavga etmişler. Kaldı ki devre arasında çıkarak işine giden oyuncumuzu bile sahada kavga etti diye yazmış. Ancak bu oyuncumuza tedbir koyulmasına rağmen maçın ikinci yarısından sonra orada olmadığı kanıtlandı ve hakkındaki tedbir kaldırılırken cezada verilmedi. Bu raporu yazan kişinin taraflı ve bize düşman tavrını kınıyoruz. Bundan sonra maçlarımıza alt yapıdan çocuklarımızla çıkacağız. Günyamaç formasını giyen her sporcu bizi temsil eder." dedi.

Yorumlar