Beykoz1908 Gümbür Gümbür Play Off diyor



Süper Amatör Lig Zirve mücadelesi yapan Beykoz1908 takımı zorlu YeşilovaEsnaf deplasmanından üç güzel gol ve üç puanla dönmesini bildi.
Müsabaka soğuk bir havada oynanmasına rağmen hatrı sayılır bir taraftar topluluğu tarafından takip edildi.YeşilovaEsnaf tribünlerinde Avcılar'dan gelen Avcılarbelediyespor taraftarlarının olması dikkat çekti.

Müsabaka oynanırken ve müsabaka sonrasında iki takım taraftarının karşılıklı taşlama şeklinde sıcak teması vardı.

Emniyet kuvvetleri ve aklı selim YeşilovaEsnafspor yöneticileirnin fazlalığı istenmeyen olayların oluşmasını engelledi.Bu müsabakada YeşilovaEsnafspor takımının yöneticilerinin Beykoz1908 yöneticilerine misafirperver bir şekilde davrandıklarını söyleyebiliriz.


Müsabakaya gelince sarı siyahlı takım geçtiğimiz hafta oynanan ve Beykoz1908 lehine sonuçlanan Feriköy müsabakasının galibiyet rehaveti gözlerden kaçmadı.


Yeşilovaesnaf golü erken gelmeseydi belkide umulmadık bir puan yada puanlar kaybı Beykoz1908 cephesinde yaşanabilirdi.ilk kırkbeş dakikada karşılıklı mücadele sonrasında tek gol evsahibi takımdan geldi.Bu gole İlk kırkbeş dakikanın son anlarında Oğuzhan ile cevap geldi ve devreye 1-1 eşitlikle girildi.

Müsabakanın ikinci yarısında sahada bambaşka bir Beykoz takımı vardı.Özellikle forvet Oğuzhan'nın etkili ve arzulu oyunu ve  güzel golü galibiyet golünü getirdi.


Bu iki gol sonrasında daha da riskli bir futbol oynayan Yeşilova takımına cezayı son haftaların başarılı futbolcusu İsmail kesti ve skor sarı siyahlı takım lehine 1-3 yaptı.


Bu zorlu deplasmandan galibiyetle dönen Beykoz1908 takımı en yakın rakipleri İstanbulSiirt ve AvcılarBelediye takımlarının berabere kalınması neticesinde iyice rahatladı ve Bal Play Off müsabakaları yaklaşırken şansını oldukça fazlalaştırdı.

Yorumlar