BAŞAKŞEHİR İKİTELLİ SERKAN’LA: 2-1

BAŞAKŞEHİR İKİTELLİ SERKAN’LA: 2-1
Amatör 1.Küme 1.Grupta lider Başakşehir İkitelli, zorlu Subaşı deplasmanında 2-1 kazanarak çekinerek geldiği deplasmandan kayıpsız döndü.

Çatalca Stadı’nda oynanan maç tam bir  taktik savaşına sahne olurken konuk takımda sahneye çıkan Serkan 36. ve 63. dakikalarda attığı gollerle Başakşehir İkitelli’yi 3 puana taşıyan isim oldu. Subaşıspor bu gole 90. dakikada Sedat’ın penaltı golüyle karşılık vermesine rağmen arkasını getiremedi: 1-2.

Hem zirveyi hem de düşme hattını yakından ilgilendiren maçta sahadan istediğini alan taraf lider Başakşehir İkitelli oldu. Maça iki takım da kontrollü bir oyun anlayışı içinde başladı. İlk dakikalarda iki takım da yüksek direnç gösterince top ortasahada sıkıştı.

 Savunma güvenliğini ön planda tutan iki takım da kontrataklarla golü bulmaya çalıştı. Pozisyonun az, mücadelenin bol olduğu karşılaşmada ilk yarıda tek gol konuk takımdan geldi. Başakşehir İkitelli günün yıldızı Serkan’nın 36. dakikada attığı golle soyunma odasına 1-0 önde gitti.
İkinci yarıda maçı lehine çevirmeye çalışan Subaşı iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen bunu sonuca yansıtamadı. Konuk Başakşehir İkitellispor 63. dakikada Serkan’la bir gol daha bulunca skor 2-0’a geldi. Kalan bölümde elinden gelen mücadeleyi ortaya koyan Subaşı 90. dakikada Sedat’ın ayağından bir penaltı golü bulmasına rağmen yenilmekten kurtulamadı: 1-2. Bu sonuçla Başakşehir İkitelli puanını 29’a yükselterek zirvedeki yerini sağlamlaştırırken 13 puanda kalan Subaşıspor da küme düşme hattının 4 puan üstündeki yerini korumuş oldu.

Yorumlar