Bağcılar Spor'dan Nokta Transfer.

Bağcılar Spor'dan Nokta Transfer.
Bölgesel Amatör Ligde yer alan İstanbul temsilcisi Bağcılar Spor önemli bir transfere imza atarak santrfor bölgesine Bölgesel Amatör Ligin en golcü ismi olan Ersin Akşaç'ı transfer etti.
Bölgesel Amatör Lig 11. grupta şampiyonluk yarışında iddialı ekiplerden olan İstanbul temsilcisi Bağcılar Spor devre arası transfer dönemi olan 2. transfer döneminde Bursa Erdemli Spor A.Ş.'den gol yollarının etkili oyuncusu Ersin Aksaç'ı kadrosuna kattı. Ersin Aksaç hiç vakit geçirmeden Antalya Belek'te kampta bulunan Bağcılar Spor takımı ile çalışmalara başladı. 4 Ocak'ta transferin gerçekleştirileceği açıklandı.

Ersin Aksaç Kimdir?
11 Nisan 1982 doğumlu tecrübeli oyuncu, 1996 yılında futbola Bursa Spor'da başladı. 2001 yılında 19 yaşında Bilecik Spor'da profesyonel olarak imza attı. 11 yıl süren profesyonel futbol yaşantısında sırası ile 3 sezon Bilecik Spor, Yeniköy Spor, Küçükçekmece Spor A.Ş., Ofspor, Çankırı Spor, TKİ Tavşanlı Linyit Spor, Orhangazispor, Kars Spor, Araklı Spor ve yeniden Karsspor'a geldikten sonra 2012 yılında Bölgesel Amatör Liglerle amatöre dönüş yaptı. Burada da iddialı takımların kadrolarında yer alarak başarıları için ter döktü. Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor ilk kulübü olurken, Kütahya Spor, Soma Spor, Bartın Spor ve Nilüfer Erdemli Spor A.Ş. formalarını giydi. 

Yorumlar